Overslag

De logistiek is niet altijd afgerond als de order op de plek van bestemming is. In sommige gevallen moet een lading nog verder voor distributie. Het is bij Melis Logistics mogelijk de overslag te regelen. Op deze manier heb je voor het hele logistieke proces één betrouwbare partner. In de transportwereld verstaan we onder overslag dat goederen van de ene vervoersmodaliteit naar een andere wordt overgebracht. Wij beschikken over de juiste middelen om de overslag op de juiste manier te realiseren.

Op- en overslag

Het is daarnaast ook mogelijk goederen bij ons onder te brengen. Het is mogelijk om een pallet per dag op te slaan. Of dit in stellingen of gestapeld is maakt voor ons niet uit. Hetzelfde geldt voor de periode van de opslag. Vrijwel alles is mogelijk bij Melis Logistics. Voortaan kun jij je optimaal concentreren op je kernactiviteiten. Dankzij onze beschikbare ruimte zijn wij in staat om aan al uw wensen te voldoen. Onze vestigingen in Arnhem en Duiven kunnen we in totaal 9.000 pallets opslaan. Je hebt altijd zich op je goederen met ons Transport Management Systems (TMS).

Alles wat bij opslag- en overlag komt kijken

Geen enkele zorg hebben over de afhandeling van een order? Besteed dan de gehele logistiek uit aan Melis Logistics. Zelfs goederen vanuit het buitenland brengen wij snel op de juiste plek van bestemming. De op- en overslag van vele goederen verzorgen wij. Het is tevens een mogelijkheid om de distributie te verzorgen. Binnen onze organisatie is er één aanspreekpunt die ieder logistiek vraagstuk oplost voor je. Het is voor jou van groot belang dat je eenvoudig en snel beschikt over je goederen. Het is bij Melis Logistics mogelijk om op ieder moment deze op te komen halen. Zoals je leest zijn wij zeer flexibel als het gaat om opslag en overslag.

Wil je meer weten over de mogelijkheden rondom overslag of andere logistieke zaken? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Meteen weten wat we voor je kunnen doen? Neem telefonisch contact op en we leggen je graag uit wat er allemaal mogelijk is.

Copyright © 2020 Melis Logistics | Realisatie: Best4u Media B.V. | Sitemap