• Melis Internationaal Transportbedrijf | Facebook
  • Melis Internationaal Transportbedrijf | Linkedin
  • Melis Internationaal Transportbedrijf | Twitter
WORD JIJ ONZE
NIEUWE COLLEGA?
WORD JIJ ONZE
NIEUWE COLLEGA?

Speciaal transport

Speciaal transport, Melis!

Ook voor allerlei soorten speciaal transport kunt u bij Melis terecht. Wij denken bovendien graag met u mee over het vervoer van bijzondere goederen. In het verleden hebben we al talloze soorten goederen vervoerd. Zo hebben we voor een klant ooit zelfs een Ferrari van Lego-blokjes naar een evenement gebracht. En wat te denken van de giraffe die we voor het Arnhemse Burgers’ Zoo vervoerden. Niets is Melis Transport te gek. Speciaal transport stelt ons in staat om te laten zien waar we in uitblinken: flexibiliteit en klantvriendelijkheid.

melis-transport-speciaal-transport

Uitdaging

U heeft het waarschijnlijk al wel gemerkt: bij Melis Transport houden we wel van een mooie uitdaging. Zoekt u dus een bedrijf dat speciaal transport kan uitvoeren, denk dan eens aan ons. Want ook voor speciaal transport is Melis een goede keuze. Wat u ook vervoert, wij zullen er alles aan doen om het zo snel en efficiënt mogelijk op de plaats van bestemming te krijgen. Of het nu gaat om groot of klein transport, binnen- of buitenland, Melis Transport bezorgt het voor u. Wij begrijpen dat u zich als ondernemer graag op uw kernactiviteiten richt. Daarom nemen we u graag het hele transportproces uit handen. Kortom: u doet waar u goed in bent en wij doen waar wij goed in zijn. En dat is het vervoeren van allerlei goederen, hoe speciaal ze ook zijn. Onze chauffeurs staan al voor u klaar.

Meer weten?

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden die Melis Transport u biedt als het gaat om speciaal transport? Aarzel dan vooral niet om contact met ons op te nemen. U vindt alle benodigde informatie daarvoor op onze pagina Contact. Of u kunt aan de rechterkant van deze pagina het invulformulier gebruiken. Geeft u aan waar u meer over wilt weten en een van onze medewerkers zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Ook beschikbaar in: Engels Duits

Beoordeel deze pagina Geef uw oordeel aan middels sterren en help ons te verbeteren

Rate this post

Copyright © 2017 Melis transport