Speciaal transport

Kom meer te weten over Melis Logistics

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Speciaal transport, Melis!

Bij het vervoer van bijzondere objecten voldoet alleen speciaal transport. Melis Logistics is de specialist waar je naar op zoek bent. Al vele decennia is transport bij ons in goede handen. Van technische, zware en speciale transporten, wij regelen het allemaal voor je van A tot Z. Bovendien we denken graag met je mee over het vervoer van bijzondere goederen. In het verleden hebben we al talloze soorten goederen vervoerd. Zo hebben we voor een klant ooit zelfs een Ferrari van Lego-blokjes naar een evenement gebracht. En wat te denken van de giraffe die we voor het Arnhemse Burgers’ Zoo vervoerden. Niets is Melis Transport te gek.

Wij verzekeren je van kwaliteit en de beste service. In sommige gevallen zijn er bepaalde vergunningen nodig voor speciaal transport, het kan ook zo zijn dat het valt onder onze doorlopende vergunning, maar dat de goederen speciaal zijn. Wat de situatie ook is, onze chauffeurs weten precies wat hen te doen staat om het vervoer in goede banen te leiden. Doordat we niet gebonden zijn aan vaste werktijden kunnen we tegemoet komen aan jouw wensen. Speciaal transport stelt ons in staat om te laten zien waar we in uitblinken: flexibiliteit en klantvriendelijkheid.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.

Nationaal en internationaal speciaal transport

Wij zijn zowel nationaal als internationaal actief inzetbaar op het gebied van speciaal transport. Iedere opdracht is uniek en vraagt om een eigen aanpak. Alle werkzaamheden worden vooraf goed doorgesproken met je, de uitvoering kun je vervolgens met een gerust hart aan ons overlaten. Wij weten precies wat we moeten doen om jou tevreden te stellen. Melis beschikt over een zeer uitgebreid wagenpark dat toegespitst is op het uitvoeren van speciaal vervoer. Je kunt ons zien als een volwaardig logistiek dienstverlener. Wat de bestemming van het vervoer ook is, onze specialisten weten deze altijd te bereiken. Ritten worden met uiterste precisie gereden en je volgt je order op de voet dankzij je track & trace code.

Uitdaging

Je heeft het waarschijnlijk al wel gemerkt: bij Melis Transport houden we wel van een mooie uitdaging. Zoek je dus een bedrijf dat speciaal transport kan uitvoeren, denk dan eens aan ons. Want ook voor speciaal transport is Melis een goede keuze. Of het nu gaat om groot of klein transport, binnen- of buitenland, Melis Transport bezorgt het voor je. Wij begrijpen dat je je als ondernemer graag op je kernactiviteiten richt. Daarom nemen we je graag het hele transportproces uit handen. Kortom: jij doet waar je goed in bent en wij doen waar wij goed in zijn. En dat is het vervoeren van allerlei goederen, hoe speciaal ze ook zijn. Onze chauffeurs staan al voor je klaar.

Kwaliteit en veiligheid

Om wat voor soort transport het ook gaat, bij ons staat veiligheid altijd voorop. De chauffeurs van Melis beschikken over alle benodigde certificaten en papieren voor speciaal transport zoals ISO 9001 en VCA. Kortom op ons kun je rekenen.

Meer weten?

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden die Melis Transport je biedt als het gaat om speciaal transport? Aarzel dan vooral niet om contact met ons op te nemen. Je vindt alle benodigde informatie daarvoor op onze pagina Contact. Of je kunt aan de rechterkant van deze pagina het invulformulier gebruiken. Geef aan waar je meer over wilt weten en een van onze medewerkers zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.