Tijdelijke opslagruimte

Kom meer te weten over Melis Logistics

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Bij Melis Logistics is dit geen enkel probleem. Wij snappen dat je als ondernemer wilt doen waar je goed in bent, wij doen precies hetzelfde. Bij ons kun je terecht voor het tijdelijk opslaan van je goederen. In onze vestigingen in Arnhem en Duiven kunnen we in totaal 9.000 pallets opslaan. De actuele voorraad houden we bij dankzij ons Transport Management Systeem. Je hebt dus altijd zicht op je voorraad.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.

Voordelen tijdelijke opslagruimte

Kies je ervoor om je een van onze vestigingen tijdelijk als opslagruimte te gebruiken, dan brengt dit vele voordelen met zich mee. Het is bijvoorbeeld al mogelijk om een enkele pallet per dag op te slaan bij ons. Het maakt voor ons niet uit of dit in stellingen of gestapeld is. Of je nu van plan bent goederen voor een korte of lange periode op te slaan, het is bij ons allemaal mogelijk. Wij beschikken over een schone, goed verwarmde en veilige binnenopslag en over een afgesloten buitenopslag. Transportbeheer is met ons uitgebreide TMS een fluitje van een cent. Het is voor jou van belang om snel en gemakkelijk over je goederen te beschikken. Bij ons kun je ze op ieder gewenst moment komen halen of brengen wij het naar je toe. Wij regelen het vervoer van je goederen graag voor je. Je leest het al, als het gaat om de tijdelijke opslag van goederen zijn we bij Melis Logistics zeer flexibel.

Veiligheid voorop

Bij ons weet je zeker dat je goederen veilig zijn. Binnen ons bedrijf hechten we veel waarde aan veiligheid, daarom zijn onze panden goed geïsoleerd en brand- en inbraakveilig volgens de norm. Daarnaast zorgen camera’s ervoor dat er geen ongenodigde gasten zich op het terrein begeven. Uiteraard houdt ons personeel ook een oogje in het zeil. Heb je een vraag over tijdelijke opslagruimte of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Dat kan bijvoorbeeld via het handige invulformulier aan de rechterkant van deze pagina. Heeft u andere vragen over onze mogelijkheden, bijvoorbeeld over kooiaapvervoer of vervoer voor beurzen en evenementen, laat het ons weten.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.