• Engels
  • Duits

Kooiaap transport

Aanvullende transportmogelijkheden

Melis Logistics denkt graag buiten de standaard kaders. Zo bieden wij mogelijkheden voor kooiaap transport. Een kooiaap is een losse heftruck die achterop nagenoeg iedere vrachtwagen bevestigd kan worden. Binnen een minuut is de kooiaap klaar voor gebruik, waardoor jij direct jouw vracht kunt laden en/of lossen. Voor onze krachtpatser is geen vracht te groot of te zwaar, wat de kooiaap een multifunctionele aanvulling op jouw logistieke processen maakt. Omdat wij begrijpen dat jouw dagen vaak te kort zijn en ieder kwartier extra, er een teveel is. Regelmatig verzorgen wij kooiaap transport voor mooie klanten als Nedal Aluminium B.V. uit Utrecht en Marlux N.V. uit België, maar natuurlijk bedienen wij iedere bestemming (met of) zonder eigen heftruck met veel genoegen.

Onder kooiaap transport valt:

Aanvraag kooiaap transport

Multifunctionele kooiaap

De kooiaap is voorzien van allerlei handige eigenschappen waardoor deze in iedere situatie en op ieder moment, op iedere locatie van onschatbare waarde is. Zo heeft het handige apparaat stevige steunpoten waarmee goederen tot een gewicht van maximaal 2.500 kilogram getild kunnen worden. Daarnaast is deze flexibele heftruck voorzien van uitschuifbare lepels én kan er ook behalve voor- en achterwaarts, ook zijwaarts gewerkt worden.
Geen ondergrond is onmogelijk voor de kooiaap; al rijdend (dankzij de moderne rijwielaandrijving) of in stilstand (dankzij de klappoten) worden alle wegen begaan. Beschik je niet over een eigen heftruck en heb je een spoedklus waarbij deze toch echt onmisbaar is? Melis Logistics is ook dan jouw partner die je graag uit de brand helpt.

Vragen over ons transport met kooiaap?

Ieder transport volg je bij ons op de voet door middel van je persoonlijke track & trace code, zo weet je precies wat je kunt verwachten. Melis is dé betrouwbare partner die begrijpt wat jouw organisatie nodig heeft, onze mogelijkheden zijn eindeloos. Wil je meer weten over de mogelijkheden van kooiaap transport bij Melis Logistics?

Wij nodigen je graag uit voor een kop koffie om jouw vragen en ons aanbod door te spreken. Neem contact met ons op via het contactformulier of vraag een offerte aan. Zelf bellen mag natuurlijk ook, je bereikt ons op 026 – 36 11 333.

 

Tarieven kooiaap transport

Bij Melis Logistics betaal je per laadmeter. Zo betaal je nooit meer dan het formaat van de goederen die we voor jou vervoeren. Een voorbeeld: voor 0.4 laadmeter betaal je 10 euro kooiaap toeslag. Benieuwd naar alle toeslagen van kooiaap transport? Bekijk de kosten hier.

Aanvraag kooiaap transport

Copyright © 2020 Melis Logistics | Realisatie: A!tention B.V. | Sitemap