Vrachtvervoer

Kom meer te weten over Melis Logistics

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en effici├źnter
Innovatief in transport en logistiek

Wij zijn het logistieke verlengstuk van jouw bedrijf en regelen dat het transport van jouw bedrijf wordt geregeld. Wij bieden logistieke oplossingen aan om jouw goederen op de juiste dag op de juiste locatie te krijgen. Wij regelen alles voor je op het gebied van vrachtvervoer van deur tot deur.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.

Mogelijkheden vrachtvervoer

Bij Melis Logistics zijn er diverse mogelijkheden op het gebied van vrachtvervoer. Wij bieden logistieke oplossingen aan in zowel het binnen- en buitenland. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in ritten binnen de Benelux en Duitsland, ook zijn we een belangrijke speler in de Europese markt. Schakel ons in voor:

  • Kooiaap transport
  • ADR transport
  • Semi dieplader transport
  • Autolaadkraan
  • Hoogwaardig transport
  • Koeltransport

Bovenstaande diensten kunnen dienen als de oplossing voor jouw transportvraagstuk. Weten welke mogelijkheid het beste matcht bij jouw eisen en wensen? Wij vertellen je er graag meer over in een gesprek. Uiteraard kun je ook zelf jouw idee├źn kenbaar maken. Hoe zie je het graag voor je? Wij nemen jouw mening erg serieus en doen er dan ook alles aan om jou tevreden te stellen.

Waarom kiezen voor Melis Logistics?

Met meer dan honderd jaar aan ervaring kunnen wij jou als geen ander helpen op het gebied van vrachtvervoer. Wij zetten ons altijd voor de volle 100% in om jouw goederen op de door jou aangegeven dag op plek van bestemming te krijgen. Uiteraard doen we dit altijd met de allergrootste zorg. Wij gaan met jouw vracht om alsof het van onszelf is. Daarbij kun je altijd in de gaten houden waar het vrachtvervoer is. Zodra wij vertrekken ontvang je van ons een speciale track en trace code waarmee je kunt zien waar de chauffeur rijdt. Zo blijf je op de hoogte van de rit. Een stukje extra service dat wij jou maar al te graag aanbieden.

Een complete ontzorging

Waarom zou je moeilijk doen als het makkelijk kan? Natuurlijk kun je ervoor kiezen om zelf jouw goederen te transporteren, maar wat voor een voordelen heeft dit voor jou? De planning, het hebben van een ervaren chauffeur, een veilige indeling: het zijn stuk voor stuk zaken waar je rekening mee moet houden. Wil jij je bezighouden met andere belangrijke zaken binnen jouw bedrijf of organisatie? Het is dan zeker een goed idee om het vrachtvervoer uit te besteden aan Melis Logistics.

Meer weten over ons vrachtvervoer?

We begrijpen het maar al te goed dat je misschien graag meer wilt weten over hoe wij te werk gaan of de diverse mogelijkheden. Het zijn immers jouw goederen die je wilt laten vervoeren. Wij staan open voor jouw vragen en geven je graag advies. Spreken we jou snel?

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.