• Engels
  • Duits
x

Wij leveren kwaliteit

offerte aanvragen

Op- en overslag

Melis Logistics is dé logistieke partner
die jou van A tot Z ontzorgt.

Op- en overslag

Warehousing

Melis Logistics heeft in de afgelopen jaren een prachtige groei doorgemaakt. Waar wij in de vorige eeuw begonnen (en bekend stonden) als nationaal vervoerder, zijn wij inmiddels véél meer dan dat. Onze focus is verlegd van het pure transport naar volledige logistieke dienstverlening. Alles wat jij op dit gebied nodig hebt of denkt te hebben, realiseren wij graag voor jou. Een belangrijk onderdeel van de logistieke tak is de op- en overslag van jouw goederen in ons magazijn.

Warehouse met gigantische ruimte voor op- en overslag

Als ondernemer wil jij je kunnen focussen op datgene waar jij goed in bent. Daarom biedt Melis Logistics flexibele mogelijkheden voor opslag en overslag, zo kun jij jezelf optimaal blijven focussen op jouw kernactiviteiten. Wij hebben ruimte, expertise en ervaring genoeg om al aan jouw logistieke wensen te voldoen. In onze splinternieuwe vestiging in Duiven kunnen we binnenkort in totaal maar liefst 30.000 pallets opslaan! Er zijn genoeg redenen om jouw op- en overslag aan Melis Logistics toe te vertrouwen. De mogelijkheden zijn eindeloos, waarbij flexibiliteit centraal staat: jij kunt je goederen op ieder moment van de dag brengen én halen. En of je nu één pallet of een grote vracht wil opslaan, voor korte of lange termijn of in stellingen of gestapeld; het is aan jou. Wij beschikken over een schone, goed verwarmde en veilige binnenopslag en over een afgesloten buitenopslag waar jouw goederen in goede conditie opgeslagen worden. Wij regelen alles zodat jij je alleen nog maar hoeft bezig te houden met de zaken die er voor jou écht toe doen.

Blijf up-to-date met het Warehouse Management System

Met ons Warehouse Management System (WMS) wordt bovendien op eenvoudige wijze de actuele voorraad van jouw goederen bijgehouden. Zo houd jij altijd zicht op jouw voorraad, ook op afstand en wordt transportbeheer een fluitje van een cent. En laat je het volledige beheer ook liever aan ons over? Dan nemen onze professionals dit met veel genoegen uit handen. Lees hier alles over voorraadbeheer bij Melis Logistics.

Hierboven heb je al veel kunnen lezen over de reguliere goederen, maar Melis denkt graag buiten de standaard kaders en begrijpt waar de behoefte ligt. Daarom bieden wij ook ruime mogelijkheden voor de op- en overslag van accijnsgoederen Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Laat dan hier je contactgegevens achter zodat wij je kunnen bellen voor een afspraak. Alles kan, met Melis.

Copyright © 2020 Melis Logistics | Realisatie: Best4u Media B.V. | Sitemap