Op- en overslag

Kom meer te weten over Melis Logistics

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Op- en overslag

Melis Logistics heeft in de afgelopen jaren een prachtige groei doorgemaakt. Waar wij in de vorige eeuw begonnen (en bekend stonden) als nationaal vervoerder, zijn wij inmiddels véél meer dan dat. Onze focus is verlegd van het pure transport naar volledige logistieke dienstverlening. Alles wat jij op dit gebied nodig hebt of denkt te hebben, realiseren wij graag voor jou. Een belangrijk onderdeel van de logistieke tak is de op- en overslag van jouw goederen in ons magazijn.

Naast de opslag van goederen verzorgen wij ook de overslag van goederen. Bij ons heb je helemaal zelf de regie van de op- en overslag in handen. Of je jouw goederen nu voor lange tijd of voor kortere tijd wilt opslaan. En of het nu gaat om honderden pallets of slechts een tiental pallets, bij Melis Logistics maken we daar geen onderscheid in. Iedereen is bij ons welkom voor de op- en overslag van zijn of haar goederen. Ideaal wanneer je zelf onvoldoende of geen geschikte ruimte hebt voor de op- en overslag van jouw goederen!

  • Grote opslaglocatie in Duiven
  • Goed warehouse management systeem
  • Gespecialiseerd in het lossen en laden van diverse soorten containers
  • 24/7 bewaking over je goederen
  • Zekerheid van opslag onder goede condities
  • Just-in-time distributie mogelijkheden

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.

Warehouse/magazijn Melis Logistics

Opslag van goederen

Opslag van goederen is een belangrijk onderdeel van op- en overslag. Onder de opslag van goederen verstaan we het opslaan en bewaren van goederen in een loods, magazijn of op een andere hiervoor geschikte plaats. Bij ons kun je jouw goederen net zo lang opslaan als nodig. Wij zorgen ervoor dat jouw goederen op de juiste manier en veilig worden bewaard, net zolang tot ze ons magazijn weer verlaten. We hebben voldoende en adequate kennis, expertise en ervaring in huis om verschillende soorten goederen in ons gigantisch grote magazijn op te slaan.

Overslag van goederen

Bij overslag van goederen gaat het om het verplaatsen, overbrengen of overhevelen van goederen van het ene vervoermiddel naar het andere. De goederen worden dus van het ene transportmiddel overgezet op het andere transportmiddel, zodat ze hun weg verder kunnen vervolgen. Overslag kan echter ook betekenen dat de goederen in een andere verpakkingsvorm worden overgepakt. Wist je dat we hierbij ook extra (logistieke) waarde aan jouw goederen toe kunnen voegen met onze Value Added Logistics (VAL) of Value Added Services (VAS) diensten? Wij maken graag het verschil!

Melis Logistics Duiven

Grote en ultramoderne warehouse in Duiven

De op- en overslag mogelijkheid van Melis Logistics is ideaal wanneer je zelf niet over voldoende en geschikte ruimte voor de op- en overslag van jouw goederen beschikt. Daarnaast wil je als ondernemer kunnen focussen op datgene waar jij goed in bent. Daarom biedt Melis Logistics flexibele mogelijkheden voor op- en overslag. Zo kun jij jezelf optimaal blijven focussen op jouw kernactiviteiten.

Eindeloze mogelijkheden

Wij hebben ruimte, expertise en ervaring genoeg om al aan jouw logistieke wensen te voldoen. In onze grote en ultramoderne warehouse in Duiven kunnen we in totaal maar liefst 30.000 pallets opslaan! Er zijn genoeg redenen om jouw op- en overslag aan Melis Logistics toe te vertrouwen. De mogelijkheden voor op- en overslag zijn eindeloos, waarbij flexibiliteit centraal staat. Jij kunt je goederen op ieder moment van de dag brengen én halen. En of je nu één pallet of een grote vracht wil opslaan, voor de korte of lange termijn, in stellingen of gestapeld; het is aan jou.

Wij beschikken over een schone, goed verwarmde en veilige binnenopslag en over een afgesloten buitenopslag waar jouw goederen in goede conditie opgeslagen worden. Wij regelen alles omtrent de op- en overslag van jouw goederen, zodat jij je alleen nog maar hoeft bezig te houden met de zaken die er voor jou écht toe doen.

Melis Logistics aan dok

Blijf up-to-date met het Warehouse Management System

Met ons Warehouse Management System (WMS) blijf jij up-to-date over de op- en overslag van jouw goederen. Zo wordt met dit systeem op een zeer eenvoudige manier de actuele voorraad van jouw goederen automatisch bijgehouden. Zo houd jij altijd zicht op jouw voorraad, ook op afstand en wordt transportbeheer een fluitje van een cent. En laat je het volledige beheer ook liever aan ons over? Dan nemen onze professionals dit met veel genoegen uit handen. Want ook voor voorraadbeheer ben je bij ons aan het juiste adres! Ontdek zelf op onze website welke warehousing services wij naast op- en overslag en voorraadbeheer nog meer aanbieden.

Meer informatie over onze op- en overslag?

Hierboven heb je al veel kunnen lezen over de op- en overslag van reguliere goederen, maar wij denken graag buiten de standaard kaders en begrijpen dan ook waar de behoefte in de markt ligt. Daarom bieden wij ook ruime mogelijkheden voor de op- en overslag van accijnsgoederen en goederen die een speciale manier van opslaan en bewaren vereisen.

Ben je benieuwd wat wij met onze op- en overslag warehousing service voor jou kunnen betekenen? Of wil je graag nog wat meer informatie over onze op- en overslag diensten? Vul je contactgegevens dan in op ons online contactformulier, zodat wij je kunnen bellen voor het maken van een afspraak. Voor rechtstreeks telefonisch contact kun je bellen naar +31 (0) 26 36 11 333. Stuur je liever een mailtje? Die mag je richten aan: info@melislogistics.nl. Alles kan, bij Melis!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.