Aanvullende transportmogelijkheden

Nét dat beetje meer wat je nodig hebt.

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Wat kunnen we voor u betekenen?

Kooiaap transport

Onze kooiapen zijn de grootste krachtpatsers die we bij Melis Logistics besturen. Na een korte voorbereidingstijd, kunnen deze losse heftrucks geladen en gelost worden met de zwaarste bouwmaterialen, zonnepanelen of tuinartikelen. En heb je goederen met ongebruikelijke afmetingen? Ook dan is kooiaap transport jouw ‘way to go’.

Kooiaap transport
ADR Transport
ADR Transport

Bij het vervoer van gevaarlijke goederen, is het alle hens aan dek. Verkregen door kennisdeling en jarenlange expertise, kennen onze chauffeurs de do’s en don’ts rondom ADR transport op hun duimpje. Heb je een tank die brandbare vloeistoffen bevat en vervoerd moet worden? Laat het over aan de gecertificeerde chauffeurs van Melis Logistics.

Hoogwaardig transport
Hoogwaardig transport

Producten en goederen met aanzienlijke waarde kunnen een prooi zijn voor kwaadwillenden. Deze groep heeft geen schijn van kans als je voor hoogwaardig transport van Melis Logistics kiest. Het transport loopt gesmeerd door maximale beveiliging van het rijtuig en een voertuig dat voorop rijdt.

Koeltransport
Dedicated koeltransport

Producten met een beperkte houdbaarheidsdatum dienen aan strenge veiligheidsvoorschriften te voldoen. Het meest moderne materieel en middelen zorgen ervoor dat Melis Logistics deze producten koelvers op plaats van bestemming kan afleveren voor jou.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.

Aanvullend transport

Aan de hand van de beste middelen en moderne ICT, is geen enkel logistiek vraagstuk voor ons te gek. Ons wagenpark in Duiven staat vol met aanvullende transportmogelijkheden, die we altijd zo efficiënt mogelijk inzetten om al onze klanten op hun wenken te bedienen. Vervoer van en naar de opbouw van evenementen, het transport van gecompliceerde goederen en het brengen van koelwaren is slechts een greep uit de diensten die wij verlenen. Transport en logistiek wordt zo geen moeizaam onderdeel binnen jouw bedrijfsvoering, maar een prachtige aanvulling op de doelen die jouw organisatie nastreeft. We zorgen ervoor dat jij de focus kan hebben op je eigen business, door compleet te ontzorgen.

Aanvullend transport

Onze klanten

Melis Smart Logistics

Melis Logistics bestrijkt al sinds jaar en dag de volledig logistieke keten, om zo alle bedrijven van dienst te kunnen zijn die behoefte hebben aan transport. Binnen de ondernemende cultuur die voelbaar is bij ons, streven wij altijd het beste na voor onze klanten. We denken mee over vraagstukken waar jij mee worstelt en signaleren op voorhand mogelijke struikelblokken, zodat we oplossingen al paraat hebben zodra eventuele problemen de kop opsteken. 

Mede omdat Melis Logistics de gehele logistieke keten in handen heeft, voelen wij ons extra verantwoordelijk voor het transportproces van A tot Z. Aangezien we alle facetten van transport incompany hebben, zijn we in staat om een sneller én betrouwbaarder proces te faciliteren voor al onze partners.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.