Certificering

Kwaliteitsgarantie van een hoger niveau

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Onze kwaliteitsgarantie

Continue speuren naar manieren om de logistieke dienstverlening van Melis Logistics slimmer, efficiënter én veiliger in te richten: dat is de missie die we nastreven. Onze certificeringen vormen een stukje erkenning voor de doelen die we nastreven, aangezien onafhankelijke partijen hiermee te kennen geven dat onze dienstverlening als veilig bestempeld kan worden.

Lean & Green

CO2-uitstoot op wat voor manier dan ook verminderen in de logistieke sector, is hetgeen wat centraal staat bij Lean & Green. Melis Logistics’ ultramoderne warehouse bezorgde ons al één ster en dagelijks werken we hard aan een nóg schonere dienstverlening.

IFS Logistics

Houdbare producten mogen alleen onder de strengste normen vervoerd worden, om te voorkomen dat het onderweg bederft onder barre omstandigheden. IFS Logistics monitort dit bij Melis Logistics en dit resulteert al jaren op rij in een uitmuntende kwaliteitsscore.

TAPA

Vrachtwagens die grote afstanden afleggen, bevatten goederen met torenhoge waardes. Om te voorkomen dat kwaadwillenden producten stelen uit onze wagens, beoordeelt de TAPA-associatie onze wagens jaarlijks op diefstalgevoeligheid.

Logistieke keten

Logistieke keten

Laat jij jouw logistiek door Melis Logistics uitvoeren, dan verzeker je jezelf van de diensten van een partner die de volledig logistieke keten in beheer heeft. We kunnen jouw goederen uit binnen- en buitenland halen en deze tijdelijk of voor een langere periode bij ons stallen in ons warehouse, alvorens we jouw producten met contract- of stukgoed transport bij de eindklant afleveren. Hiermee verkorten we de logistieke keten, zonder dat je daar wat extra’s voor hoeft te doen. Dat noemen we pas service van de bovenste plank.

Familiebedrijf

Melis Logistics is een écht familiebedrijf, dat momenteel onder leiding staat van de vierde Melis-generatie. Onze deuren in Duiven staan altijd wagenwijd open voor jou als partner, zodat we samen kunnen filosoferen over een logistiek pakket dat bij jou past. Vol passie en creativiteit streven we vakmanschap na. Dit doen we zowel op de weg als daarbuiten, zodat we de beste route naar jouw succes kunnen vinden!

Onze klanten

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.