• en
  • de

Ons team

Over Ons

De kracht van Melis Logistics

Medewerkers van Melis Logistics zijn geen nummers of functietitels, maar horen écht bij de familie. Het zijn professionals die – ieder op hun eigen manier – een passie hebben voor de logistieke dienstverlening en een waardevolle bijdrage leveren aan ons bedrijf. Want alleen door goed samen te werken en elkaars kwaliteiten zo optimaal mogelijk te benutten, kunnen successen behaald worden.

Omdat wij niet alleen waarde hechten aan de ontwikkeling en groei van het bedrijf zelf, maar zeker ook dat van onze medewerkers, investeren wij graag in een stuk certificering en opleiding. Hierdoor bestaat het team onder andere uit goed opgeleide, ADR-gekwalificeerde chauffeurs die op de hoogte zijn van de laatste vernieuwingen en jouw transport op de meest efficiënte wijze verzorgen. Ook de enthousiaste specialisten op kantoor spelen een belangrijke rol: zij zorgen ervoor dat onze vrachtwagens iedere dag weer goedgevuld op pad kunnen, waardoor Melis Logistics al jaren in staat is om een prachtige groei door te maken. Betrokken, flexibel, gemotiveerd en voor ons van onschatbare waarde – dát is ons team.

 

Actuele vacatures

Wil jij binnenkort ook onderdeel uitmaken van de hechte Melis familie?Bekijk hier onze actuele vacatures en reageer vandaag nog!

Copyright © 2019 Melis Logistics | Realisatie: A!tention B.V. | Sitemap