Nieuws

Kom meer te weten over Melis Logistics

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Rittal en Melis Logistics rijden met een elektrische truck

Melis Logistics rijdt nu bijna een jaar met een elektrische truck voor Rittal Nederland. Beide bedrijven zien er de voordelen van in. Beide bedrijven hechten bovendien veel waarde aan samenwerking. Want: “Verduurzamen moet je samen doen. Als je in gesprek gaat met je met klanten, blijken er veel kansen te zijn om te verduurzamen. Wat vaak ook nog eens financieel voordeliger is.”
Lees verderRittal en Melis Logistics rijden met een elektrische truck

Primeur in Gelderland: Melis Logistics ontvangt eerste Volvo FL Electric met 6 batterijen

Melis Logistics  heeft de primeur in Gelderland met de eerst geleverde Volvo FL Electric, voorzien van maar liefst 6 batterijen. Deze krachtige elektrische vrachtwagen, geleverd door Harbers Trucks, heeft een indrukwekkende batterijcapaciteit van 565 kWh, wat resulteert in een bereik van 450 kilometer op een enkele lading.
Lees verderPrimeur in Gelderland: Melis Logistics ontvangt eerste Volvo FL Electric met 6 batterijen

Een dag op pad met Bas: Het gezicht achter het geconditioneerd vervoer van Melis Logistics

Bij Melis Logistics streven we ernaar om kwaliteit en betrouwbaarheid te leveren. Een van de mensen die deze belofte elke dag waarmaakt, is Bas. Deze 23-jarige chauffeur is nu 1,5 jaar een onmisbaar lid van ons team en zorgt dagelijks voor het vervoer van verse producten zoals groenten, fruit en koelproducten naar onze supermarkten.
Lees verderEen dag op pad met Bas: Het gezicht achter het geconditioneerd vervoer van Melis Logistics