• Engels
  • Duits

De Melis Missie

Over Ons

Toekomstvisie Melis

Melis Logistics is een klantgerichte organisatie, die vanaf het allereerste moment zorgt voor goede afspraken en heldere verwachtingen over en weer.

De contracten met onze klanten worden zodanig vormgegeven , dat onze organisatie in staat is om met de eigen gestructureerde werkprocessen en ondersteunende systemen, de klant te kunnen bedienen zoals wij dit met elkaar hebben afgesproken.

Passie
Dat is de waakvlam van Melis. Gedreven en met enthousiasme werken voor ons bedrijf. Gaan voor onze klanten en staan voor ons vakmanschap.

Creativiteit
Dit betekent flexibel en oplossingsgericht inspelen op de wensen van de klant. In staat en bereid zijn om een situatie net even anders te bekijken en zo tot een passende oplossing voor de klant te komen. Als ondernemers bedenken we nieuwe wegen, aanpakken en concepten. We adviseren klanten als gelijkwaardige partners, soms ongevraagd. Door samenwerken komen we tot de logistieke oplossingen van de toekomst.

Kwaliteit
Onze op kwaliteit gerichte medewerkers gaan tot het uiterste om een betrouwbare dienstverlening te leveren. We komen afspraken naar klanten en onderling met collega’s na. We willen verwachtingen overtreffen en klanten verrassen met een hoogwaardige dienstverlening.

Open
We zijn toegankelijk en transparant zowel in- als extern. We aarzelen niet gemaakte fouten eerlijk toe te geven en tegelijkertijd hiervan met elkaar te leren.

Samen
We zoeken elkaar op, klanten en collega’s, en vanuit wederzijds respect en in ieders belang komen we tot kwaliteit en resultaat. We werken samen en weten successen te vieren. Wij zijn betrokken en tonen oprechte belangstelling in de business van onze klanten en willen ze graag ondersteunen daarin succesvol te zijn. Minstens zo belangrijk vinden wij de relatie met en tussen medewerkers van Melis en hun achterban.

Copyright © 2020 Melis Logistics | Realisatie: Best4u Media B.V. | Sitemap