De Melis Missie

Ga met ons op weg naar 2024

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

De weg naar 2024

Melis Logistics timmert al jaren hard aan de weg – en dat is iets wat we willen blijven doen. Doelstelling die hierbij centraal staat is het onze partners zo makkelijk mogelijk maken, door de gehele logistieke keten op ons te nemen. Alleen met dat doel in het vizier zijn we echt in staat om producten af te leveren op de afgesproken tijd en plaats van bestemming. Deze formule is zo succesvol doordat we het écht met zijn allen doen, van de grotere spelers uit de markt tot particulieren.

Om de kwaliteit van onze dienstverlening ook in de toekomst te kunnen blijven waarborgen, hebben we bij Melis Logistics een aantal doelstellingen voor de komende jaren geformuleerd. Deze strategie voor 2024 is onder te verdelen in 4 categorieën: het Melis Platform, Melis Smart Logistics, de Melis Boom en Persoonlijk leiderschap

Welke wegen we hiervoor inslaan en welke koers we willen varen? Maak je riem maar vast, want we nemen je mee op reis naar 2024!

De weg naar 2024
Melis Platform

Het Melis Platform is de fundering van ons bedrijf en steunt op drie pilaren: de ondernemende cultuur, goed materiaal en moderne middelen én ICT. Op dit platform staat de logistieke professional van Melis Logistics centraal. Het gedrag van onze mensen maakt het verschil bij de opdrachtgever, dus als werkgever willen we ervoor zorgen dat onze professionals het aan niets ontbreekt om uitmuntend werk te leveren. Hier lees je meer over dit speerpunt. 

Smart Logistics

Melis Logistics gelooft sterk in de samensmelting van bepaalde diensten om de logistieke keten zo te verkorten. Kosten worden bespaard doordat we sneller, betrouwbaarder en efficiënter kunnen werken, dankzij de Melis Smart Logistics. Warehousing, stukgoed en contract transport zijn hier de belangrijkste onderdelen van.

Melis Boom

De Melis Boom is gebaseerd op onze vijf voornaamste kernwaarden: samen, open, kwaliteit, creativiteit en passie. Deze waarden zijn diep in onze organisatie geworteld en vormen de basis van onze groei. Ieder van ons groeit mee in vakmanschap en is van even grote waarde binnen het bedrijf: that’s where we believe in. Uiteindelijk bereiken we de klantbelofte alleen samen, waarbij elk individu in zijn kracht gezet wordt. Wil je meer weten over de klantbelofte en de reis daarnaartoe? Hier lees je meer.

Melis Leiderschap

De optimale samenwerking binnen onze Melis-familie ligt ten grondslag aan de successen die we behalen. We vormen een team in ieder opzicht. Team staat hierin echter niet alleen voor de samenwerking, maar ook voor Trots, Eigenaar, Aandacht en Meedoen. Op die manier ontstaat er persoonlijk leiderschap, waarbij er, binnen de kaders, wordt meebewogen met de wensen en behoeften van onze klant en richting de stip aan de horizon: het 1000-dagen-doel.

Onze klanten

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.