Melis Smart Logistics

Alles over Smart Logistics

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Melis Smart Logistics

Wil jij jouw volledig logistieke keten uitbesteden, zonder dat je daar meerdere partijen voor moet inschakelen? Melis Logistics is dan dé partner die je zoekt, want bij ons is er geen enkele transportdienst die géén onderdeel is van onze logistieke keten. Slimme methodologieën stellen ons in staat om bepaalde diensten met elkaar te collaboreren, zodat de keten efficiënter én optimaler kan worden ingericht.

  • Grote opslaglocatie in Duiven
  • Goed warehouse management systeem
  • Gespecialiseerd in het lossen en laden van diverse soorten containers
  • 24/7 bewaking over je goederen
  • Zekerheid van opslag onder goede condities
  • Just-in-time distributie mogelijkheden

Smart dankzij onze klantwaarden

1PL, 2PL, 3PL en 4PL

De volledig logistieke keten van Melis Logistics is zo allesomvattend als hij is, doordat wij gebruikmaken van van First, Second, Third en Fourth Party Logistics. Bij First Party Logistics wordt de logistieke afhandeling door de organisatie zelf gedaan, die ook zelf de goederen produceert. Second Party Logistics richt zich hoofdzakelijk op de kern van het vak (transport en opslag). 3PL, ook wel de Third Party Logistics genoemd, laten andere partijen het transport uitvoeren en de Fourth Party Logistics is de dirigent die helemaal geen transport in dienst heeft.

Melis Logistics is dus een alles-in-één partner waar niets aan het toeval wordt overgelaten.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.

Warehousing

Goederen vervoeren is niet het enige waar Melis Logistics bedreven is. Ook warehousing is een tak van sport waarvan wij het vak verstaan. Daardoor mag ook deze dienstverlening niet ontbreken in de volledige logistieke keten van Melis Logistics. Ons warehouse bevindt zich op een goed bereikbare locatie in Duiven en kenmerkt zich door de beste faciliteiten van dit moment, waardoor het alles heeft wat je maar wensen kunt.

Slim en innoverend als we zijn, hebben we diverse barcodescanners in ons warehousing, zodat we jouw goederen eenvoudig kunnen scannen en een plek kunnen verschaffen. Hoe lang ze bij ons blijven? Die bal ligt volledig bij jou.

Warehousing
Contract-transport en stukgoed

Contract-transport en stukgoed

Contract transport en stukgoed vormen eveneens twee wezenlijke onderdelen binnen onze volledig logistieke keten. We kunnen op reguliere basis af en aan rijden voor je, maar als transporteur dienen op de momenten dat jij dat wilt, kan ook. Bij Melis Logistics vinden we het belangrijk om te luisteren naar wat jij wilt, zodat we onze dienstverlening zo goed mogelijk kunnen aan laten sluiten op jouw wensen.

Smart Logistics bij Melis

Melis Logistics streeft een volledig logistieke keten na, omdat wij er écht in geloven dat we als complete transporteur jou beter van dienst kunnen zijn. Lijntjes tussen werknemers die aan hetzelfde doel werken, zijn nu eenmaal korter dan wanneer je te maken hebt met 1001 mensen en wensen. Van warehouse tot eindklant: Melis draagt zorgt voor jouw goederen op het moment dat jij ze aan ons overdraagt tot moment van aflevering en alles wat daar tussenin komt. Ready to move?

Smart Logistics bij Melis

Wij verzorgen het transport onder andere voor

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.