Hoogwaardig transport

Kom meer te weten over Melis Logistics

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Hoogwaardig vervoer in binnen- en buitenland

Ons wagenpark bestaat uit tientallen vrachtwagens, welke stuk voor stuk zijn voorzien van de meest geüpdatet (software)systemen. Door continu te investeren in de laatste (transport)middelen, is Melis Logistics in staat om iedere vorm van transport in de hoogst haalbare kwaliteit en met de grootste zorg te organiseren. Dankzij onze vrachtwagens met trailers, die TAPA-TSR-gecertificeerd* zijn, voldoen wij bijvoorbeeld aan alle vereisten voor hoogwaardig transport in binnen- én buitenland. Welke maatregelen er ook genomen moeten worden, wij doen het. Om ervoor te zorgen dat jíj er te allen tijde blindelings op kunt vertrouwen dat jouw vracht veilig is.

*TAPA is een afkorting voor Transported Asset Protection Association. Dit samenwerkingsverband van verschillende partijen in de transportsector zet zich in voor veilig internationaal goederenvervoer. De veiligheidsvoorschriften van TAPA worden beschouwd als de standaard in goederenvervoer. De voertuigen die Melis Logistics gebruikt voor hoogwaardig vervoer voldoen aan de Trucking Security Requirements (TSR), ofwel de veiligheidsvoorschriften voor wegvervoer die TAPA hanteert.

  • Grote opslaglocatie in Duiven
  • Goed warehouse management systeem
  • Gespecialiseerd in het lossen en laden van diverse soorten containers
  • 24/7 bewaking over je goederen
  • Zekerheid van opslag onder goede condities
  • Just-in-time distributie mogelijkheden

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.

Melis Logistics zorgt voor de veiligheid van jouw goederen

Melis Logistics zorgt voor de veiligheid van jouw goederen

Om inbraak en diefstal inbraak te voorkomen, zijn onze trailers voor hoogwaardig vervoer onder andere uitgerust met GPS-trackers zodat de vrachtwagens altijd en overal te traceren zijn. Daarnaast ontvangt de chauffeur in de cabine meldingen van trailerdeuren die openen en sluiten, waardoor hij/zij extra alert is op ongewenste benaderingen en eventuele indringers. Ook beschik-ken onze vrachtwagens over verplichte, SBS-goedgekeurde sloten. Eventueel levert Melis zélfs de voorrijdende begeleidingsauto. Door deze en meer maatregelen kun jij jouw hoogwaardige goederen met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Melis Logistics regelt het – voor jou.

Meer informatie

Wil je meer weten over onze hoogwaardige transporten op het gebied van kooiaap transport, koeltransport of ADR transport bij Melis Logistics? Wij nodigen je graag uit voor een kop koffie om jouw vragen en ons aanbod door te spreken. Laat hier je contactgegevens achter, zodat wij je kunnen bellen voor een afspraak. Alles is mogelijk, met Melis.

Meer informatie

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.