Transportbedrijf

De verbindende factor van Melis

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Wat kunnen we voor u betekenen?

Nationaal transport
Nationaal transport

Niet alleen buiten onze landsgrenzen wijst Melis Logistics jou de weg. Ook binnen Nederland zorgt ons gedreven team ervoor dat jouw goederen tijdig op plaats van bestemming aankomen! Met behulp van het beste materieel en moderne ICT-oplossingen, faciliteren we een vlekkeloos logistiek proces voor jou als transport bedrijf.

Internationaal transport
Internationaal transport

Voor Melis Logistics is geen brug te ver. Vol passie maken onze chauffeurs de oversteek naar het buitenland, waar ze toonaangevende spelers in diverse sectoren van dienst zijn. Van complete vrachten tot stukgoed: bij Melis Logistics komen alle goederen in perfecte staat op hun bestemming!

Aanvullende transportmogelijkheden
Aanvullende transportmogelijkheden

Vrachtgoed kan een dusdanig hoge complexiteit hebben, dat voorzichtigheid en expertise alles is dat telt. Melis Logistics is een transport bedrijf met specifieke knowhow inhouse. Kooiaap, ADR transport en koeltransport is slechts een greep uit de rits aan aanvullende transportmogelijkheden.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.

Transport bedrijf Melis Logistics

Sinds Melis Logistics in 1918 werd opgericht, zijn we verworden tot een organisatie die de volledige logistieke keten zowel binnen als buiten Nederland op zich neemt. Vakinhoudelijke kennis en een continue integratie van de allernieuwste software binnen het transport, zijn factoren die ons gebracht hebben tot waar we nu staan. Hierdoor kunnen we ons transport anno nu sneller en efficiënter inrichten, wat een positief effect heeft op de logistieke keten van al onze partners. We luisteren naar de wensen die jij voor ogen hebt, zodat we samen met jou nationaal en internationaal het verschil kunnen maken.

Melis Logistics is een transport bedrijf die opereert vanuit Duiven, van waaruit wij onze belangrijkste corediensten warehousing, contract transport en stukgoed transport leveren. Voordat we op transport gaan, sturen we je een track & trace code. Zodoende kun je je order altijd op de voet volgen en weet je precies waar je aan toe bent. 

Transport bij Melis Logistics

Wij verzorgen het transport onder andere voor

Melis Smart Logistics

Melis Logistics is een dienstbare partner, die al meer dan 100 jaar ervaring heeft in de diverse onderdelen die zo kenmerkend zijn voor de volledige logistieke keten. Ons team is constant bezig het optimaliseren van innovatie strategieën, om onze transportdiensten zo nog efficiënter in te richten. Werkprocessen worden zo voor alle partijen vergemakkelijkt, wat jouw organisatie merkt in een stuk betrouwbaarheid, efficiënte en snelheid.

Alle teamleden die bij ons in dienst zijn hebben een grote hoeveelheid knowledge over het materieel waar zij mee werken. Deze kennis dragen wij over van collega op collega in ons zelfontwikkelde Melis Academy, zodat competenties bedrijfsbreed ontwikkeld blijven. Vakmanschap en professioneel gedrag en communicatie vormen de stam van onze Melis Boom, van waaruit je kunt doorgroeien naar de top.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.