Transportbedrijf

De verbindende factor van Melis

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Wat kunnen we voor u betekenen?

Nationaal transport
Nationaal transport

Niet alleen buiten onze landsgrenzen wijst Melis Logistics jou de weg. Ook binnen Nederland zorgt ons gedreven team ervoor dat jouw goederen tijdig op plaats van bestemming aankomen! Met behulp van het beste materieel en moderne ICT-oplossingen, faciliteren we een vlekkeloos logistiek proces voor jou als transport bedrijf.

Internationaal transport
Internationaal transport

Voor Melis Logistics is geen brug te ver. Vol passie maken onze chauffeurs de oversteek naar het buitenland, waar ze toonaangevende spelers in diverse sectoren van dienst zijn. Van complete vrachten tot stukgoed: bij Melis Logistics komen alle goederen in perfecte staat op hun bestemming!

Aanvullende transportmogelijkheden
Aanvullende transportmogelijkheden

Vrachtgoed kan een dusdanig hoge complexiteit hebben, dat voorzichtigheid en expertise alles is dat telt. Melis Logistics is een transport bedrijf met specifieke knowhow inhouse. Kooiaap, ADR transport en koeltransport is slechts een greep uit de rits aan aanvullende transportmogelijkheden.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.

Leer meer over jouw transportbedrijf

Melis Logistics is hét transportbedrijf van Nederland. Als transportbedrijf bieden we verschillende diensten aan die er gezamenlijk voor zorgen dat jij compleet ontlast wordt van je logistieke zorgen. Melis Logistics denkt met jou mee, zowel binnenlands als over de grens. Daarnaast beschikken we over een uitgebreid pakket van verschillende diensten, waardoor we als transportbedrijf in staat zijn om alles van jou over te nemen, wat je maar wil. Zo richt jij je focus weer volledig terug op je core business en doen we beide waar we het beste in zijn. Benieuwd wat we als transportbedrijf voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op of lees meer over ons op deze pagina!

Transport bij Melis Logistics

Waar kan je op rekenen bij onze transport?

Onze transport omvat veel verschillende diensten. Zo werken we als transportbedrijf zowel op nationaal als internationaal niveau, maar werken we ook met veel verschillende varianten van vervoer. Hierbij kun je denken aan een kooiaap, een speciale koelwagen of een goedgekeurd ADR voertuig, maar natuurlijk aan de standaard vrachtwagen. Maar we gaan ook nog een stap verder, door ook diensten als warehousing en Smart Logistics aan te bieden. Zo nemen we als transportbedrijf de regie over jouw volledige vervoer van A naar B.

Specifieke kenmerken van transport bedrijven

Melis Logistics weet zich te onderscheiden van andere transport bedrijven op verschillende aspecten. Allereerst is onze brede keuze aan verschillende soorten transport uniek, aangezien deze reikt van kooiaaptransport tot ADR transport. Daarnaast weten we ons ook te onderscheiden door onze jarenlange ervaring. We combineren deze ervaring met een actieve houding, waarmee we constant de nieuwste innovaties implementeren. Hierdoor werken we constant efficiënt en zorgen we voor een betrouwbare service, nu en voor de toekomst.

De expertise van Melis Logistics

Door onze jarenlange ervaring als transportbedrijf weten we als geen ander hoe we ons moeten opstellen om effectief te werk te gaan met jouw goederen. Er is van alles al eens op ons pad gekomen, waardoor we snel kunnen schakelen. Daarnaast beschikken we ook over vele mogelijkheden die het nog makkelijker maken om deze efficiëntie hoog te houden, zoals een speciaal ingericht cross deck centrum, een uitgebreid wagenpark en vele opties van transport.

Maatwerk en flexibiliteit

We begrijpen bij Melis Logistics als geen ander dat het fijn is als een transportbedrijf zich flexibel opstelt. Niet elke zending is hetzelfde; elke zending verdient een eigen aanpak. Doordat Melis Logistics beschikt over vele verschillende mogelijkheden, is het eenvoudig om deze flexibiliteit hoog te houden. Het gevolg: maatwerk voor elke zending die jij verstuurt, waardoor we altijd efficiënt te werk kunnen gaan en het tempo hoog houden.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Doordat er bij ons vele mogelijkheden zijn op het gebied van het vervoer van jouw goederen, waarborgen we een hoge kwaliteit. We denken te allen tijde met je mee over hoe je ons als transportbedrijf het beste kunt benutten. Zo kijken we je met je mee naar de correcte vorm van vervoer, maar bieden we ook vele uitbreidingen aan op het vervoer op het gebied van opslag, cross docking, etc. Dit gehele proces voeren we natuurlijk zo efficiënt mogelijk uit.

Duurzaamheid en innovatie

Informatie over hoe de dienst bijdraagt aan duurzaamheid en/of gebruik maakt van innovatieve oplossingen.

Bij Melis Logistics zitten we nooit stil. We zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om duurzaam en vernieuwend op te treden. Een mooi voorbeeld hiervan is onze duurzame transport, waarbij constant kijken naar hoe we onze CO2 kunnen blijven reduceren en waarin we proberen als transportbedrijf zo veel mogelijk elektrisch te werken. Zo werken we samen aan een groene toekomst.

Onze klanten

Neem contact op voor persoonlijk advies

Wil jij van Melis Logistics jouw transportbedrijf maken, of heb je vragen over hoe een samenwerking met ons eruit zou zien? Neem dan gerust contact met ons op! Eén van onze specialisten neemt zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.