Transportbedrijf

De verbindende factor van Melis

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Wat kunnen we voor u betekenen?

Nationaal transport
Nationaal transport

Niet alleen buiten onze landsgrenzen wijst Melis Logistics jou de weg. Ook binnen Nederland zorgt ons gedreven team ervoor dat jouw goederen tijdig op plaats van bestemming aankomen! Met behulp van het beste materieel en moderne ICT-oplossingen, faciliteren we een vlekkeloos logistiek proces voor jou als transport bedrijf.

Internationaal transport
Internationaal transport

Voor Melis Logistics is geen brug te ver. Vol passie maken onze chauffeurs de oversteek naar het buitenland, waar ze toonaangevende spelers in diverse sectoren van dienst zijn. Van complete vrachten tot stukgoed: bij Melis Logistics komen alle goederen in perfecte staat op hun bestemming!

Aanvullende transportmogelijkheden
Aanvullende transportmogelijkheden

Vrachtgoed kan een dusdanig hoge complexiteit hebben, dat voorzichtigheid en expertise alles is dat telt. Melis Logistics is een transport bedrijf met specifieke knowhow inhouse. Kooiaap, ADR transport en koeltransport is slechts een greep uit de rits aan aanvullende transportmogelijkheden.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.

Transport bedrijf Melis Logistics

Melis Logistics in hét transport bedrijf van Nederland. Als transportbedrijf bieden wij verschillende diensten aan waarmee we jou volledig kunnen ontzorgen. Ben je op zoek naar een betrouwbaar transportbedrijf voor nationaal of internationaal transport? Dan ben je bij Melis Logistics aan het juiste adres! Naast nationaal en internationaal transport bieden wij ook aanvullende transportmogelijkheden aan. Denk bijvoorbeeld aan kooiaap, ADR of koeltransport.

Door dit complete pakket aan transportmogelijkheden, in combinatie met de andere diensten die wij als transportbedrijf aanbieden, kunnen we jou van A tot Z ontzorgen. Zo kun jij je richten op je core business en doen we beide waar we het beste in zijn. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op!

Transport bij Melis Logistics

De diensten die wij als transportbedrijf aanbieden

Of het nu gaat om nationaal transport of internationaal transport, met een kooiaap, in een speciale koelwagen of een goedgekeurd ADR voertuig, bij Melis Logistics transportbedrijf is het allemaal mogelijk. Wij bieden onze diensten aan zowel binnen als buiten de landsgrenzen.

Onder koeltransport valt al het transport van bederfelijke goederen. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan zuivel en vleesproducten. Maar ook diepgevroren producten moeten op de juiste manier vervoerd worden om zo vroegtijdig bederf te voorkomen. Melis Logistics transportbedrijf zet hier speciale voertuigen voor in zodat jouw producten vers op hun bestemming aankomen, in binnen- en buitenland.

Kooiaaptransport en ADR transport

Wil je jouw vracht snel en eenvoudig kunnen lossen, ook op bestemmingen waar het juiste materiaal niet voor handen is? Met een kooiaap achterop de trailer heb je altijd een losse heftruck bij de hand en kun je dus laden en lossen waar je maar wilt. Bij Melis Logistics transportbedrijf bieden we kooiaaptransport aan voor iedere bestemming.

Gevaarlijke goederen mogen niet zomaar over de weg vervoerd worden. Hier komt best wel wat bij kijken. Daarom bieden we als allround transportbedrijf ook ADR transport aan. Zo weet je zeker dat jouw gevaarlijke goederen op een veilige en verantwoorde manier hun eindbestemming bereiken. Wij nemen het ADR transport graag voor jou uit handen.

Bij Melis Logistics transportbedrijf zijn al jouw goederen in goede handen. Ook voor hoogwaardig transport ben je bij ons aan het juiste adres. Voor dit soort transport maken we gebruik van speciale trailers die extra goed zijn beveiligd tegen inbraak en diefstal. Ook hoogwaardige goederen kun je dus met een gerust hart aan ons toevertrouwen!

Waarom kiezen voor Melis Logistics transportbedrijf?

Sinds Melis Logistics transportbedrijf in 1918 werd opgericht, zijn we verworden tot een organisatie die de volledige logistieke keten zowel binnen als buiten Nederland op zich neemt. Vakinhoudelijke kennis en een continue integratie van de allernieuwste software binnen het transport, zijn factoren die ons gebracht hebben tot waar we nu staan. Hierdoor kunnen we ons transport anno nu sneller en efficiënter inrichten, wat een positief effect heeft op de logistieke keten van al onze partners. We luisteren naar de wensen die jij voor ogen hebt, zodat we samen met jou nationaal en internationaal het verschil kunnen maken.

Melis Logistics transportbedrijf is innovatief in transport en logistiek. We proberen de ontwikkelingen in de markt telkens een stapje voor te zijn. Op deze manier zijn we in staat om de logistieke keten flink te verkorten. Sneller, betrouwbaarder én efficiënter, dat is waar wij iedere dag opnieuw naar streven. Als transportbedrijf vinden wij het belangrijk dat jij, de klant, volledig ontzorgt wordt. Concreet houdt dit in dat wij jou alle onderdelen van de logistieke keten, dus niet alleen het transport, uit handen kunnen nemen. Alles ondergebracht bij één transportbedrijf. Melis Logistics is niet voor niets hét transport bedrijf van Nederland!

Melis Logistics is een transportbedrijf die opereert vanuit Duiven, van waaruit wij onze belangrijkste corediensten warehousing, contract transport en stukgoed transport leveren. Voordat we op transport gaan, sturen we je een track & trace code. Zodoende kun je je order altijd op de voet volgen en weet je precies waar je aan toe bent.

Melis Smart Logistics

Wist je dat je jouw gehele logistieke keten aan ons kunt uitbesteden? Veel andere transportbedrijven bieden slechts enkele diensten aan, waardoor je meerdere partijen moet inschakelen wanneer je jouw logistieke keten volledig uit handen wilt geven. Van transport tot op- en overslag van goederen en van voorraadbeheer tot cross docking, bij Melis Logistics transportbedrijf zorgen we voor een complete ontzorging van A tot Z. Bij ons ben je aan het juiste adres voor zowel First, Second, Third als Fourth Party Logistics. Dat is Melis Smart Logistics transportbedrijf!

Melis Logistics transportbedrijf is een dienstbare partner, die al meer dan 100 jaar ervaring heeft in de diverse onderdelen die zo kenmerkend zijn voor de volledige logistieke keten. Ons team is constant bezig het optimaliseren van innovatie strategieën, om onze transportdiensten zo nog efficiënter in te richten. Werkprocessen worden zo voor alle partijen vergemakkelijkt, wat jouw organisatie merkt in een stuk betrouwbaarheid, efficiënte en snelheid.

Alle teamleden die bij ons in dienst zijn hebben een grote hoeveelheid knowledge over het materieel waar zij mee werken. Deze kennis dragen wij over van collega op collega in ons zelfontwikkelde Melis Academy, zodat competenties bedrijfsbreed ontwikkeld blijven. Vakmanschap en professioneel gedrag en communicatie vormen de stam van onze Melis Boom, van waaruit je kunt doorgroeien naar de top.

Onze klanten

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Ben je op zoek naar een betrouwbaar transport bedrijf in Nederland? Een transportbedrijf waar je van A tot Z op kunt rekenen? Neem dan snel contact met ons op. Wij van Melis Logistics zetten graag een stap extra om je te ontzorgen. Ben je benieuwd wat we als transportbedrijf voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 26 36 11 333. Een mailtje sturen mag ook. Ons mailadres is: info@melislogistics.nl. Heb je liever dat wij jou terugbellen? Laat dan je gegevens bij ons achter via ons online contactformulier. Wij denken graag in oplossingen!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.