• Engels
  • Duits

Bedrijfsfilosofie

Over Ons

Onze bedrijfsfilosofie

Betrouwbaar en flexibel. Het zijn twee kernwaarden van Melis Logistics. Met bijna honderd jaar aan ervaring zijn wij niet ‘zomaar een transportbedrijf’, maar een volwaardige logistieke dienstverlener – zowel in Nederland als in het buitenland. Groot genoeg om een hoge leverbetrouwbaarheid en een efficiënte dienstverlening te garanderen en klein genoeg om flexibel te werk te gaan, met oog voor de specifieke wensen van jou, onze klant.

Melis is een (h)echt familiebedrijf en dat merk je aan alles. Wij zien jou, onze klant, en onze medewerkers namelijk als vrienden en zullen er alles aan doen om een jarenlange vriendschap op te bouwen. Zoals het hoort in een goede vriendschap, komen wij onze afspraken na en zetten we net dat ene stapje extra. Want ook na bijna een eeuw (!) blijft een tevreden vriend ons belangrijkste doel. Het creëren van een fijne werkomgeving voor ons team en het bieden van een betrouwbare dienstverlening aan jou, zijn daarom twee belangrijke speerpunten voor ons familiebedrijf.

Passie voor transport

Transport is een belangrijk logistiek onderdeel van een onderneming, of het nu nationaal of internationaal transport betreft, dus het is van groot belang dat dit tot in de puntjes goed verzorgd wordt. Dat begrijpen wij als geen ander. Het team van betrokken en ervaren medewerkers, dat de grote passie voor de transportwereld met de familie Melis deelt, beschikt over jarenlange ervaring en een grote dosis expertise waardoor er uitsluitend hoogstaande kwaliteit geleverd wordt.

Jouw logistieke partner

Ook een continue waarborging van de kwaliteit van ons wagenpark draagt bij aan het hoogstaande niveau van de dienstverlening. Melis is voorzien van een uitgebreide hoeveelheid moderne transportmiddelen en -materialen, waardoor ook de wegen van Europa probleemloos verkend kunnen worden. Vanuit onze centrale ligging aan de A325, A12 en de Duitse grens wordt vrijwel iedere bestemming binnen een mum van tijd bereikt.

Melis Logistics is dé logistieke partner die jou van A tot Z ontzorgt. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Lees verder op deze website dan meer over onze diensten of laat je contactgegevens achter zodat wij je kunnen bellen. Samen komen we verder.

Copyright © 2020 Melis Logistics | Realisatie: Best4u Media B.V. | Sitemap