Bedrijfsfilosofie

Kom meer te weten over Melis Logistics

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Onze bedrijfsfilosofie

Betrouwbaar en flexibel. Het zijn twee kernwaarden van Melis Logistics. Met bijna honderd jaar aan ervaring zijn wij niet ‘zomaar een transportbedrijf’, maar een volwaardige logistieke dienstverlener – zowel in Nederland als in het buitenland. Groot genoeg om een hoge leverbetrouwbaarheid en een efficiënte dienstverlening te garanderen en klein genoeg om flexibel te werk te gaan, met oog voor de specifieke wensen van jou, onze klant.

  • Grote opslaglocatie in Duiven
  • Goed warehouse management systeem
  • Gespecialiseerd in het lossen en laden van diverse soorten containers
  • 24/7 bewaking over je goederen
  • Zekerheid van opslag onder goede condities
  • Just-in-time distributie mogelijkheden

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.

Passie voor transport

Passie voor transport

Transport is een belangrijk logistiek onderdeel van een onderneming, of het nu nationaal of internationaal transport betreft, dus het is van groot belang dat dit tot in de puntjes goed verzorgd wordt. Dat begrijpen wij als geen ander. Het team van betrokken en ervaren medewerkers, dat de grote passie voor de transportwereld met de familie Melis deelt, beschikt over jarenlange ervaring en een grote dosis expertise waardoor er uitsluitend hoogstaande kwaliteit geleverd wordt.

Jouw logistieke partner

Ook een continue waarborging van de kwaliteit van ons wagenpark draagt bij aan het hoogstaande niveau van de dienstverlening. Melis is voorzien van een uitgebreide hoeveelheid moderne transportmiddelen en -materialen, waardoor ook de wegen van Europa probleemloos verkend kunnen worden. Vanuit onze centrale ligging aan de A325, A12 en de Duitse grens wordt vrijwel iedere bestemming binnen een mum van tijd bereikt.

Melis Logistics is dé logistieke partner die jou van A tot Z ontzorgt. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Lees verder op deze website dan meer over onze diensten of laat je contactgegevens achter zodat wij je kunnen bellen. Samen komen we verder.

Jouw logistieke partner