• Melis Internationaal Transportbedrijf | Facebook
  • Melis Internationaal Transportbedrijf | Linkedin
  • Melis Internationaal Transportbedrijf | Twitter
WORD JIJ ONZE
NIEUWE COLLEGA?
WORD JIJ ONZE
NIEUWE COLLEGA?

Bedrijfsfilosofie

Onze bedrijfsfilosofie

Melis Transport is een echt familiebedrijf. Dat merkt u meteen als u met ons in zee gaat. We zijn open, betrokken en denken graag met u mee over uw transportwensen. Melis Transport is een vriendelijk bedrijf en we spreken dan ook liever over vrienden dan over klanten. We beseffen heel goed dat er meer is in het leven dan werk alleen. U bent daarom altijd welkom voor een kopje koffie en een praatje over het leven. Maar tegelijkertijd werken we hard voor u. Want we willen graag een jarenlange vriendschap met u opbouwen.

foto-kar-trekken-feb-2013

Kernkwaliteiten

Wij zijn een complete logistieke dienstverlener. Wij werken vanuit de volgende kernkwaliteiten. Duidelijkheid: u wilt als ondernemer weten waar u aan toe bent. Daarom doen wij er alles aan om duidelijk te zijn. Ons bedrijf komt gemaakte afspraken na en heeft bovendien korte lijnen. Zo weet u altijd bij wie u moet zijn. Kwaliteit: goed en foutloos, dat moeten onze leveringen zijn. We hechten bij Melis Transport zeer veel waarde aan een kwalitatief uitstekende dienstverlening. Personeel: ons personeel weet hoe belangrijk uw transport voor u is. Met hun schat aan ervaring, professionele instelling, motivatie en ervaring laten ze uw transport perfect verlopen.

melis-bedrijfsfilosofie-90-jaar

Wagenpark: we beschikken over een goed en jong wagenpark. Met dit moderne materiaal kunnen we al uw transportwensen in vervulling laten komen. Onze trekkers zijn voorzien van OBU-kast. Grensoverschrijdend: ook in het buitenland kennen wij uitstekend de weg. We voeren dagelijks ritten uit op Frankfurt, Mannheim en Bremen, maar beperken ons niet tot die plaatsen: in heel Duitsland kennen wij de weg. Modern: Melis Transport is een modern bedrijf. Wij maken gebruik van de modernste wagens, uiteraard uitgerust met een Track & Trace-systeem. Centrale ligging: door onze centrale ligging zijn we snel waar u ons hebben wilt. Wij liggen direct aan de A325, de A12 en de Duitse grens. Daardoor zijn we snel op bestemmingen in Nederland en in het buitenland.

Ook beschikbaar in: Engels Duits

Beoordeel deze pagina Geef uw oordeel aan middels sterren en help ons te verbeteren

3.4 (67.2%) 25 votes
Copyright © 2017 Melis transport