• Engels
  • Duits

Voorraadbeheer

Melis Logistics is dé logistieke partner
die jou van A tot Z ontzorgt.

Voorraadbeheer

Warehousing

Besteed jouw voorraadbeheer uit aan een expert


Voorraadbeheer is een onmisbare schakel in de logistieke keten. Melis Logistics helpt jou graag om de schakels met elkaar te verbinden en de keten te beheren. Met ons inventieve WMS (Warehouse Management Software) pakket van Microsoft Dynamics NAV beheren wij jouw voorraden tot het laatste cijfer achter de komma en de meest actuele locatie waar de voorraad zich bevindt. Zo weet jij altijd waar je aan toe bent en is jouw voorraad snel beschikbaar.

Melis Logistics is meer dan een transportbedrijf


Maar, dat is lang niet het enige waar wij ons mee bezighouden. Melis Logistics verzorgt graag die volledige logistieke keten. Wat jij wenst, van A tot Z.

Het beheren van de in- en uitgaande goederenstroom
Om ervoor te zorgen dat jij zoveel mogelijk tijd over houdt voor de zaken die er voor jou écht toe doen, beheert Melis Logistics graag jouw goederenstromen. Door in ons systeem alle in- en uitgaande goederen nauwkeurig te registreren, is er altijd een actueel overzicht voorhanden.

Het verzorgen en beheren van de opslag in ons warehouse
Het kan zijn dat jouw bedrijfspand structureel te weinig ruimte biedt voor jouw goederen, dat je een tussenstation nodig hebt of simpelweg een tijdelijke opslag nodig hebt. Wij stellen ons ruime warehouse graag voor je open en beheren jouw goederen in onze stellingen.

Het houden van cycle counts
Dit is een belangrijk onderdeel van het voorraadbeheer. Door jouw voorraad periodiek te tellen, een eventuele voorraadcorrectie toe te passen en een kundige analyse van eventuele verschillen toe te passen, heb jij te allen tijde een betrouwbaar inzicht in de voorraden van jouw goederen.

Het uitvoeren van kwaliteitsbeoordelingen en -controles en audits.
De professionals van Melis Logistics zijn ervaren op het uitvoeren van verschillende beoordelingen en controles, waarbij de gewenste kwaliteit van jouw goederen/goederen als uitgangspunt dient.

Meer informatie

Wil je meer weten over de veelzijdige mogelijkheden van het voorraadbeheer bij Melis Logistisc en ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan dit contactformulier zodat wij je kunnen bellen voor een afspraak. Alles is mogelijk, met Melis.

Copyright © 2020 Melis Logistics | Realisatie: Best4u Media B.V. | Sitemap