VAL / VAS

Kom meer te weten over Melis Logistics

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Melis Logistics verzorgt al jouw logistieke activiteiten

Onze dienstverlening gaat verder dan het aanbieden van uitgebreide opslagmogelijkheden in ons warehouse en het verzorgen van het meest uiteenlopende transport. Niet voor niets is Melis Logistics in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een volwaardig, logistiek dienstverlener. Zo staan wij jouw organisatie bijvoorbeeld ook graag bij met VAL (Value Added Logistics) en VAS (Value Added Services) activiteiten. Melis volgt de laatste ontwikkelingen op de voet en helpt jouw logistieke performance continu te verbeteren. En welke dienst er nog niet geboden wordt, creëren wij natuurlijk graag.

  • Grote opslaglocatie in Duiven
  • Goed warehouse management systeem
  • Gespecialiseerd in het lossen en laden van diverse soorten containers
  • 24/7 bewaking over je goederen
  • Zekerheid van opslag onder goede condities
  • Just-in-time distributie mogelijkheden

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.

Value Added Logistics (VAL)

Value Added Logistics (VAL)

Bij deze logistieke dienst wordt de hoedanigheid van jouw goederen niet gewijzigd, maar blijft dit zoals jij dit hebt aangeleverd. Wel wordt het bijvoorbeeld omgepakt naar een ander verpakkingsmiddel en wordt het gelabeld. Ook het sorteren en verzendklaar maken van jouw goederen en/of pallets regelt Melis Logistics met Value Added Logistics. Jij levert de goederen, wij dragen bij aan de waarde ervan.

Value Added Services (VAS)

Dit is een uitgebreidere dienst dan VAL, want hierbij wordt de staat van jouw goederen wél gewijzigd. Je kunt hierbij onder andere denken aan het samenvoegen van verschillende onderdelen tot één product, het opnieuw verpakken en/of labelen en het bouwen van displays. Wij nemen al deze zaken, en meer, graag uit handen zodat jij je met de zaken kunt bezighouden die er voor jouw organisatie écht toedoen. Ontzorgen van A tot Z, van begin tot eind – Melis is jouw logistieke partner.

Meer informatie

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele Value Added Logistics (VAL) en Value Added Services (VAS) mogelijkheden die wij je heel graag bieden. Wil je meer weten en ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Laat hier je contactgegevens achter en wij bellen je zo snel mogelijk voor een afspraak. Alles is mogelijk, met Melis.

Value Added Services (VAS)

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.