VAL / VAS

Kom meer te weten over Melis Logistics

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

VAL en VAS

Melis Logistics is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een volwaardige logistieke dienstverlener. Een dienstverlener die jou niet alleen kan ontzorgen op het gebied van transport, maar ook op alle andere gebieden van de logistieke keten. Denk bijvoorbeeld aan warehousing, inclusief VAS en VAL. Melis Logistics volgt de laatste ontwikkelingen op de voet en helpt jouw logistieke performance continu te verbeteren. En welke dienst er nog niet geboden wordt, creëren wij natuurlijk graag.

Onze dienstverlening gaat veel verder dan het verzorgen van het meest uiteenlopende transport en het aanbieden van uitgebreide opslagmogelijkheden in onze warehouse. Zo staan wij jouw organisatie bijvoorbeeld ook graag bij met VAL (Value Added Logistics) en VAS (Value Added Services) activiteiten. Met deze activiteiten voegen we extra logistieke waarde toe aan jouw goederen. Zo kunnen we jouw goederen bijvoorbeeld ompakken naar ander verpakkingsmateriaal, verschillende onderdelen samenvoegen tot één product en de goederen sorteren en verzendklaar maken.

  • Grote opslaglocatie in Duiven
  • Goed warehouse management systeem
  • Gespecialiseerd in het lossen en laden van diverse soorten containers
  • 24/7 bewaking over je goederen
  • Zekerheid van opslag onder goede condities
  • Just-in-time distributie mogelijkheden

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.

Value Added Logistics (VAL)

Extra aandacht en logistieke waarde

Met VAS en VAL krijgen jouw goederen net dat beetje extra aandacht en logistieke waarde, wat uiteindelijk het verschil kan maken in de markt. Ben je benieuwd wat we met onze VAS en VAL activiteiten voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Onze specialisten adviseren je graag! Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor VAS en VAL te bespreken.

Value Added Logistics, ook wel afgekort tot VAL, is één van de waardetoevoegende diensten die wij jou als logistieke dienstverlener kunnen aanbieden. Bij deze logistieke dienst wordt de hoedanigheid van jouw goederen niet gewijzigd, maar blijft dit zoals jij dit hebt aangeleverd. Wel wordt het bijvoorbeeld omgepakt naar een ander verpakkingsmiddel en wordt het gelabeld. Ook het sorteren en verzendklaar maken van jouw goederen en/of pallets regelt Melis Logistics met Value Added Logistics. Jij levert de goederen, wij dragen bij aan de logistieke waarde ervan.

Bepaal zelf de waardetoevoegende activiteiten

Met onze VAL dienstverlening gaan we dus net een stapje verder dan het aanbieden van op- en overslagmogelijkheden in onze warehouse. Door het ompakken, labelen, sorteren en verzendklaar maken van jouw goederen voegen we er extra waarde aan toe. Uiteraard sta jij gedurende de hele tocht aan het roer en bepaal je zelf welke waarde toevoegende activiteiten wij voor jou mogen gaan uitvoeren. Jij vraagt, wij draaien!

VAS, Value Added Services, is een andere waardetoevoegende dienst die wij in ons totale dienstenpakket aanbieden. VAS is een uitgebreidere dienst dan Value Added Logistics, want bij VAS wordt de staat van jouw goederen wél gewijzigd. Je kunt hierbij onder andere denken aan het samenvoegen van verschillende onderdelen tot één product, het opnieuw verpakken en/of labelen en het bouwen van displays. Wij nemen al deze zaken, en meer, graag uit handen zodat jij je met de zaken kunt bezighouden die er voor jouw organisatie écht toe doen.

Value Added Services (VAS)
Value Added Logistics (VAL)

Focus op jouw core business

Door te kiezen voor onze VAS dienstverlening nemen we jou veel werk uit handen. Op deze manier houd je meer tijd over voor andere en soms veel belangrijkere(!) taken in jouw bedrijf. Veel bedrijven kiezen voor onze VAS diensten zodat ze zich weer voor de volle 100 procent kunnen richten op hun core business. Op deze manier doen we eigenlijk beide waar we het beste in zijn. Wij verzorgen de gehele logistiek én voegen er extra waarde aan toe in de vorm van VAS en jij doet waar jij goed in bent. Ontzorgen van A tot Z, van begin tot eind – Melis Logistics is jouw logistieke partner op het gebied van VAS, VAL én meer!

De voordelen van VAL en VAS van Melis Logistics

Melis Logistics biedt al meer dan 100 jaar uiteenlopende logistieke diensten aan zodat onze klanten zich kunnen richten op hun core business, datgene wat er écht toe doet. Wij doen dit met veel plezier en toewijding. Een complete, volledige ontzorging vinden wij het allerbelangrijkste. Om ons van andere logistieke bedrijven te kunnen onderscheiden, zetten wij graag een stap extra voor onze klanten. Dit doen wij onder meer door het aanbieden van diverse VAS en VAL diensten. Extra waarde toevoegen voor de klant door middel van VAS en VAL, dat is waar we ons iedere dag opnieuw weer voor inzetten. En met succes! Veel bedrijven hebben ons in al die jaren weten te vinden en zijn nog steeds erg dankbaar voor de VAS en VAL diensten die wij ze aanbieden.

Value Added Services (VAS)
Value Added Logistics (VAL)

Meer weten over onze VAL en VAS diensten?

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele Value Added Logistics (VAL) en Value Added Services (VAS) mogelijkheden die wij je heel graag bieden. Wil je meer weten over onze VAL en VAS diensten en ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Laat je contactgegevens op onze website achter en wij bellen je zo snel mogelijk voor een afspraak. Heb je liever direct iemand aan de lijn? Bel dan naar +31 (0) 26 36 11 333. Uiteraard is het ook mogelijk om jouw vragen op de mail te zetten, mocht je dit prettiger vinden. Ons mailadres is info@melislogistics.nl. Alles is mogelijk, met Melis Logistics!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.