VAL en VAS

Kom meer te weten over Melis Logistics

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

VAL en VAS bij Melis Logistics

Onze dienstverlening gaat veel verder dan het verzorgen transport en opslag. Zo staan wij jouw organisatie bijvoorbeeld ook graag bij met VAL (Value Added Logistics) en VAS (Value Added Services). Met deze diensten voegen we extra logistieke waarde toe aan jouw goederen. Zo kunnen we goederen bijvoorbeeld ompakken naar ander verpakkingsmateriaal, verschillende onderdelen samenvoegen tot één product en de goederen sorteren en verzendklaar maken. We stemmen de mogelijkheden graag samen met jou af, zodat het goed aansluit op jouw behoeften.

  • Grote opslaglocatie in Duiven
  • Goed warehouse management systeem
  • Gespecialiseerd in het lossen en laden van diverse soorten containers
  • 24/7 bewaking over je goederen
  • Zekerheid van opslag onder goede condities
  • Just-in-time distributie mogelijkheden

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.

Value Added Logistics (VAL)

De voordelen van VAS en VAL bij Melis Logistics

Door te kiezen voor onze VAS dienstverlening nemen we je veel werk uit handen. Op deze manier houd je meer tijd over voor andere en soms veel belangrijkere taken in jouw bedrijf. Veel bedrijven kiezen voor onze VAS diensten zodat ze zich weer voor de volle 100 procent kunnen richten op hun core business. Op deze manier doen we eigenlijk beide waar we het beste in zijn. Wij verzorgen de gehele logistiek én voegen er extra waarde aan toe in de vorm van VAS en jij doet waar jij goed in bent.

Kenmerken van VAS en VAL

Met VAS en VAL krijgen jouw goederen net dat beetje extra aandacht en logistieke waarde, wat uiteindelijk het verschil kan maken binnen de markt. Ben je benieuwd wat we met onze VAS en VAL diensten voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Onze specialisten adviseren je graag! Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor VAS en VAL te bespreken.

Value Added Logistics, ook wel afgekort tot VAL, is één van de extra dienst die we jou als logistieke partner kunnen aanbieden. Bij deze logistieke dienst wordt de hoedanigheid van jouw goederen niet gewijzigd, maar blijft dit zoals jij dit hebt aangeleverd. Wel wordt het bijvoorbeeld omgepakt naar een ander verpakkingsmiddel en wordt het gelabeld. Ook het sorteren en verzendklaar maken van jouw goederen en/of pallets regelt Melis Logistics met Value Added Logistics. Jij levert de goederen, wij dragen bij aan de logistieke waarde ervan.

VAS, Value Added Services, is een andere dienst die we in ons totale dienstenpakket aanbieden. VAS is een uitgebreidere dienst dan Value Added Logistics, want bij VAS wordt de staat van jouw goederen wél gewijzigd. Je kunt hierbij onder andere denken aan het samenvoegen van verschillende onderdelen tot één product, het opnieuw verpakken en/of labelen en het bouwen van displays. Wij nemen al deze zaken, en meer, graag uit handen zodat jij je met de zaken kunt bezighouden die er voor jouw organisatie écht toe doen.

Value Added Services (VAS)
Value Added Logistics (VAL)

De expertise van Melis Logistics

Wat ons onderscheidt, is onze diepgaande kennis van VAS en VAL. Of het nu gaat om het assembleren van producten, het labelen van goederen of andere waarde toevoegende activiteiten, wij beschikken over de knowhow om aan de diverse behoeften van onze klanten te voldoen. Onze focus ligt niet alleen op het efficiënt uitvoeren van deze diensten, maar ook op het leveren van toegevoegde waarde aan het gehele logistieke proces.

Maatwerk en flexibiliteit

Maatwerk en flexibiliteit vormen de kern van de Value Added Services (VAS) en Value Added Logistics (VAL) dienstverlening bij Melis Logistics. We begrijpen dat elk bedrijf unieke eisen en specifieke wensen heeft als het gaat om logistieke oplossingen. Daarom streven we ernaar om op maat gemaakte diensten aan te bieden die perfect aansluiten bij de behoeften van onze klanten.

Onze expertise in VAS en VAL stelt ons in staat om flexibel in te spelen op de diverse logistieke uitdagingen waarmee bedrijven te maken hebben. Of het nu gaat om het personaliseren van producten of het implementeren van andere op maat gemaakte oplossingen, wij hebben de ervaring en flexibiliteit om aan deze eisen te voldoen.

Value Added Services (VAS)
Value Added Logistics (VAL)

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Ons ervaren team is goed opgeleid en beschikt over de nodige expertise om logistieke uitdagingen effectief aan te pakken. We investeren continu in onze medewerkers, technologie en processen om de kwaliteit te waarborgen en te verbeteren.

Transparantie is een ander essentieel aspect van onze bedrijfsfilosofie. We geloven in open communicatie en eerlijkheid. Vanaf het allereerste contact tot de uiteindelijke uitvoering van diensten, streven we ernaar om onze klanten volledig op de hoogte te houden. Duidelijke afspraken, heldere tarieven en transparante processen zijn cruciaal om het vertrouwen van onze klanten te verdienen en te behouden.

Innovatie en VAS/VAL

Bovendien investeren we voortdurend in technologie en innovatie om onze logistieke processen te optimaliseren. Hierdoor kunnen we niet alleen efficiënter werken, maar ook inspelen op veranderingen in de markt en nieuwe logistieke uitdagingen het hoofd bieden. Zo ook met betrekking tot VAS en VAL.

Persoonlijk advies over wat VAS en VAL voor uw bedrijf kan betekenen

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner die maatwerk, flexibiliteit en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan voor uw Value Added Services (VAS) en Value Added Logistics (VAL)? Dan staan wij klaar om uw logistieke uitdagingen aan te pakken en samen te werken aan oplossingen die aansluiten bij uw specifieke behoeften. Ons toegewijde team staat paraat om uw vragen te beantwoorden en met u mee te denken over de best passende oplossingen voor uw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Melis Logistics uw logistieke processen naar een hoger niveau kan tillen. Wij kijken ernaar uit om een waardevolle bijdrage te leveren aan het succes van uw onderneming.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.