Melis Smart Logistics

Melis Smart Logistics

Sneller, betrouwbaarder en efficiënter. Bij Melis Logistics geloven we in het samensmelten van logistieke diensten, zodat we samen de keten kunnen verkorten. De markt groeit en verandert enorm snel, dus wij volgen dit tempo op de voet.

Warehousing

Melis stopt niet bij het vervoeren van goederen. De focus ligt op de volledige logistieke dienstverlening. Warehousing is daar een belangrijk onderdeel van. Bij ons ben je geen nummer, maar een klant met een naam, wij ontzorgen, denken mee en regelen de complete keten van fabriek tot eindgebruiker. Melis Logistics slaat de goederen tijdelijk of permanent, maar altijd professioneel voor je op.

Contracttransport

Melis is niet zomaar een transportbedrijf. Indien je op zoek bent naar betrouwbaar en flexibel transport en vele jaren ervaring, dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij verleggen samen met ons hele team grenzen. Zowel in binnen- en buitenland zijn wij breed inzetbaar. Wij leggen de lat voor onszelf graag torenhoog en zorgen dat geen uitdaging te groot is door de kennis van onze professionals én onze IT-systemen continu te blijven updaten. Maar daar stopt het niet. Hierin leveren we een toegevoegde waarde.

Stukgoed

De klant kan bij ons terecht voor alles wat bij de logistieke dienstverlening komt kijken. Dat gaat veel verder dan alleen complete vrachten: ook goederen waarvan de hoeveelheid niet naar maat of gewicht, maar per stuk wordt opgegeven wordt met uiterste precisie op de juiste bestemming afgeleverd.

Door deze onderdelen samen te voegen, verlagen we de kosten en verhogen we de betrouwbaarheid. De gehele logistieke keten ligt in onze handen. Wij slaan de producten op, leveren contractueel of op basis van stukgoederen en onze logistieke professionals staan altijd paraat om de beste oplossing voor iedere opdrachtgever te vinden. Door 24 uur per dag, 7 dagen per week in contact te staan met de klant en al onze effort in de diensten die we leveren te steken, kunnen we de leverbetrouwbaarheid van 99% waarborgen.

Copyright © 2020 Melis Logistics | Realisatie: Best4u Media B.V. | Sitemap