• Engels
  • Duits

Barcodescanning

Melis Logistics is dé logistieke partner
die jou van A tot Z ontzorgt.

Barcodescanning

Warehousing

Efficiënt werken met barcodescanning van Melis Logistics


Het ruime warehouse van Melis Logistics is tot de nok gevuld met kleine innovaties die het magazijnwerk allemaal nét een beetje makkelijker, sneller en slimmer maken. Zo werken wij met barcodescanning. De barcode loopt namelijk als een rode draad door het logistieke proces en is tegenwoordig echt onmisbaar.

1:1 samenspel met WMS


Barcodescanning kent veel voordelen, waarvan de hogere productiviteit en het reduceren van invoerfouten er slechts twee zijn. Ook wordt de voorraad real-time bijgewerkt, wat een hogere betrouwbaarheid geeft én wederom tijd scheelt. Ons WMS (Warehouse Management Software) is natuurlijk essentieel om alle gescande data te kunnen registreren. De hoeveelheid informatie in dit systeem neemt met barcodescanning enorm toe, deze data is probleemloos te analyseren en hier kunnen handige conclusies uitgetrokken worden.

Tweedimensionaal scannen; van QR-code tot datamatrix


De scanners waar Melis Logistics gebruik van maakt, zijn geen doorsnee scanners. Nee, wij maken gebruik van de Rolls Royce onder de scanners, waarmee ook tweedimensionaal gescand kan worden. Hierdoor worden niet alleen de klassieke streepjescodes (eendimensionaal) gelezen maar ook de modernere QR- en Datamatrix code. Van welke techniek jij, of jouw leverancier, ook gebruik maakt; wij vertalen het naar bruikbare informatie en zorgen ervoor dat jouw goederen altijd zo efficiënt mogelijk worden verwerkt.

Meer informatie

Wil je meer weten over de veelzijdige mogelijkheden van barcodescanning bij Melis Logistisc en ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan dit contactformulier in zodat wij je kunnen bellen voor een afspraak. Alles is mogelijk, met Melis.

Copyright © 2020 Melis Logistics | Realisatie: Best4u Media B.V. | Sitemap