Vervoer gevaarlijke stoffen

Kom meer te weten over Melis Logistics

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Het vervoer van gevaarlijke stoffen is iets wat niet elk bedrijf mag doen. Er zijn diverse regels waar men zich aan moet houden. Ben je op zoek naar een transportbedrijf dat beschikt over de juiste certificeringen, documenten en middelen om gevaarlijke stoffen te kunnen vervoeren voor jouw organisatie? De chauffeurs van Melis Logistics gaan met de grootste zorgvuldigheid aan de slag om de gevaarlijke stoffen veilig te transporteren.

Eisen vervoer gevaarlijke stoffen

Een partner vinden die gevaarlijke stoffen kan vervoeren? Let erop dat niet zomaar elk bedrijf dit mag doen. Wij houden ons aan regels die te maken hebben met:

  • Vervoermiddelen
  • Verpakkingen
  • Certificeringen
  • Vervoersdocumenten
  • Etikettering gevaarlijke stoffen

Let erop dat wij alleen gevaarlijke stoffen transporteren indien dit veilig is. Veiligheid staat immers voorop. Daarom controleren en keuren we altijd goed of het verantwoord is om de stoffen te vervoeren.

Een grote of kleine opdracht

Het maakt voor ons niet uit of het gaat om een kleine of een grote klus. Wij zorgen ervoor dat de gevaarlijke stoffen op een zo’n veilig mogelijke manier worden getransporteerd. Geef aan op welke dag je dit graag wenst en wat de plaats van bestemming is. Middels een track en trace code blijf je op de hoogte van het verloop van het transport, zodat je precies kunt zien waar onze vrachtwagen rijdt.

Certificeringen chauffeurs

Er zijn diverse certificeringen die de chauffeurs moeten hebben om gevaarlijke stoffen te mogen vervoeren. Wij zorgen er dan ook voor dat onze chauffeurs deze certificeringen hebben. Uiteraard blijven we op de hoogte van de ontwikkelingen met betrekking tot bijvoorbeeld de wetgeving. Hier spelen wij op in zodat je zeker weet dat de gevaarlijke stoffen op een veilige manier en volgens de wetgeving worden getransporteerd.

Voordelen Melis Logistics

Er zijn diverse voordelen aan Melis Logistics voor het laten vervoeren van gevaarlijke stoffen. Wij nemen jouw opdracht serieus en vinden het belangrijk dat jouw klus volgens de juiste regels wordt uitgevoerd. Daarbij maakt het niet uit of de door jouw gekozen bestemming in Nederland is of in het buitenland. Wij voeren zowel nationaal als internationaal transport uit volgens de Europese richtlijnen.

Meer weten over vervoer gevaarlijke stoffen?

Wanneer je het vervoer van gevaarlijke stoffen overlaat aan Melis Logistics dan kun je met een gerust hart achteroverleunen. Het is ons expertise en wij weten precies wat we doen en hoe we het transport zo veilig mogelijk kunnen laten verlopen. Heb je nog vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over het transport van gevaarlijke stoffen.