Bouwmaterialen transport

Kom meer te weten over Melis Logistics

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Leer meer over bouwmaterialen transport

Bouwmaterialen transport is in veel gevallen een ingewikkeld stuk transport, omdat er sprake is van afwijkende vormen die niet eenvoudig te verplaatsen zijn. Investeren in een gespecialiseerde partij als Melis Logistics voor jouw bouwmaterialen transport is dus een slim idee. Wij hebben de juiste kennis en ervaring om jouw bouwmaterialen logisch te verdelen op basis van gewicht en grootte. Zo zetten we bijvoorbeeld kooiaap transport in voor jouw bouwmaterialen transport. Ervaar wat er mogelijk is bij Melis Logistics!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.

Waar kan je op rekenen bij bouwmaterialen transport?

Het transport van bouwmaterialen is in veel gevallen een bijzondere klus. Bouwmaterialen komen in veel verschillende soorten en maten voor; het vervoer ervan is daardoor altijd verschillend. Wanneer je een specialist als Melis Logistics inschakelt, zorgt deze ervoor dat alles zorgvuldig vervoerd wordt. We houden te allen tijde rekening met de gewenste tijd en data die beloofd worden, zodat jouw leveringen secuur en met het oog op kwaliteit geleverd worden.

Doordat we werken met een kooiaap, kunnen we de bouwmaterialen transport erg flexibel indelen en afhalen. Uiteraard zijn al onze chauffeurs gevaardigd om deze heftruck te besturen, zodat jij volledig ontzorgd wordt in het gehele logistieke proces.

Specifieke kenmerken van bouwmaterialen vervoeren

Bouwmaterialen vervoeren wordt te allen tijde gedaan met de hulp van een kooiaap. Deze kooiaap beschikt over steunpoten waarmee goederen van wel 2.500 kg getild kunnen worden. De kooiapen zijn voorzien van uitschuifbare lepels en kunnen naar voren, naar achteren en zijwaarts bewegen.

Doordat de heftruck over deze specifieke eigenschappen beschikt, is het ideaal voor bouwmaterialen transport. We spreken hier in veel gevallen over lastige materialen om te vervoeren, vanwege vorm, gewicht en formaat. Onze chauffeurs hebben geen enkele moeite met het correct in- en uitpakken van de vrachtwagens, zodat elke rit succesvol plaatsvindt.

De expertise van Melis Logistics

Melis is al jarenlang een toonaangevend bedrijf in de transportsector. Onze kritische benadering garandeert dat onze diensten altijd van de hoogste kwaliteit zijn. We handelen niet zomaar, maar streven altijd naar de meest adequate aanpak. Dit komt ook tot uiting in de manier waarop we onze vrachtwagenchauffeurs opleiden; zij krijgen een brede en grondige training. Of het nu gaat om het transport van bouwmaterialen of een levering volgens de ADR-regelgeving, wij zorgen ervoor dat het vlekkeloos wordt uitgevoerd.

Maatwerk en flexibiliteit

Elke verzending verdient een unieke aanpak. Dit geldt altijd, maar is nog extra van toepassing op bouwmaterialen transport. Bij Melis geven we deze aandacht graag: we geloven dat we door dit in stand te houden de beste leveringen verzorgen, die altijd aansluiten op de gewenste manier. Heb jij specifieke wensen, dan proberen we deze altijd nauw te volgen zolang het mogelijk is. Zo leveren we zowel maatwerk als flexibiliteit, aangezien onze uitvoering precies wordt aangepast op hoe het gewenst is in de situatie.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Alle chauffeurs die rijden in één van onze Melis-vrachtwagens zijn opgeleid om de beste resultaten te boeken voor onze klanten. Zo bieden we garantie dat ze je kunnen helpen met het inladen van je bouwmaterialen transport, maar ook met het afladen ervan. De inzet van de kooiaap zorgt hiervoor: onze chauffeurs hebben alle juiste certificaten die nodig zijn om deze te besturen.

Daarnaast kun je ons altijd volgen middels een track-and-trace code. Zo weet jij precies waar je levering is en ben je zelf up-to-date, maar weten jouw klanten ook precies waar ze aan toe zijn.

Duurzaamheid en innovatie

Bij Melis zitten we nooit stil en proberen we altijd na te denken over innovatieve oplossingen die jij direct kunt toepassen. We denken na over duurzame oplossingen voor jouw transport, maar houden ook alle nieuwste trends nauwlettend in de gaten. Denken we dat iets van toepassing kan zijn op jouw bouwmaterialen transport, dan informeren we je hierover en zorgen we ervoor dat we dit adequaat uitvoeren. Zo ben jij altijd voorzien van de maximaal haalbare resultaten!

Neem contact op voor persoonlijk advies

Ben je benieuwd hoe we jouw bouwmaterialen transport aan zouden pakken? Neem gerust contact met ons op! We bespreken de mogelijkheden graag met je, maar staan ook voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.