Bouwmaterialen transport

Kom meer te weten over Melis Logistics

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Geen uitdaging is ons te groot. Daarom verzorgen wij ook bouwmaterialen transport. Doordat bouwmaterialen vaak afwijkende vormen hebben en zwaar van gewicht zijn, is het slim om dit soort transport over te laten aan een gespecialiseerde partij. Melis Logistics beschikt over meer dan 100 jaar ervaring met het transporteren van diverse goederen en materialen. Wij zijn bekend met het transporteren van bouwmaterialen naar bouwplaatsen, groothandels en detaillisten.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.

Bouwmaterialen transport met kooiaap

Van plafondpanelen tot staalconstructies: bouwmaterialen zijn er in diverse soorten en maten. Door de veelzijdigheid aan onderdelen, is het belangrijk dat er op een multifunctionele manier gewerkt wordt. Onze specialisten weten precies hoe ze jouw bouwmaterialen binnen een bepaalde tijd op de gewenste locatie kunnen transporteren. Uiteraard gaan ze zo zorgvuldig mogelijk om met de goederen, zodat alles in topstaat aankomt op het aangegeven adres. Voor het transporteren van bouwmaterialen wordt er gebruikgemaakt van een kooiaap. Deze is bevestigd achterop de vrachtwagen.

Waarom transporteren met een kooiaap?

De kooiaap beschikt over steunpoten waarmee goederen tot een gewicht van maximaal 2.500 kilogram getild kunnen worden. Dankzij de uitschuifbare lepels kan het bouwmateriaal gemakkelijk getild worden. Het is voor onze specialisten mogelijk om de kooiaap voor-, achter- en zijwaarts te besturen. Bovendien maakt het niet uit of de bouwmaterialen worden geleverd op een bouwterrein of een andere locatie, want de heftruck kan op elke ondergrond komen.

Voordelen van Melis Logistics

Melis Logistics is een volwaardige logistieke dienstverlener. Dit houdt in dat we ons werk met de grootste zorg uitvoeren. Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent. Wij houden dan ook altijd rekening met de wensen van onze klanten en bovendien is betrouwbaarheid iets wat bij ons hoog in het vaandel staat. Wil je meer weten over de mogelijkheden van bouwmaterialen transport bij Melis Logistics? Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf te bellen. Je kunt ons bereiken op 026 – 36 11 333.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.