Zeecontainer transport

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Zeecontainer transport van Melis

Bij Melis Logistics begrijpen we dat efficiënt zeecontainer transport van cruciaal belang is voor jouw bedrijf. Onze dienst gaat verder dan enkel het lossen van containers; wij nemen het volledige proces uit handen. Van de ontvangst van de container vanuit de haven tot aan het lossen, inslaan en plaatsen op locatie. Dit doen we voor korte dan wel lange termijn. Of het nu gaat om containers met los gestapelde dozen of gepalletiseerde goederen, je bent aan het juiste adres voor al jouw containervraagstukken. Met onze expertise, nauwkeurigheid en open communicatie zorgen we er keer op keer voor dat jouw logistieke zeecontainer transport vlot verloopt.

  • Grote opslaglocatie in Duiven
  • Goed warehouse management systeem
  • Gespecialiseerd in het lossen en laden van diverse soorten containers
  • 24/7 bewaking over je goederen
  • Zekerheid van opslag onder goede condities
  • Just-in-time distributie mogelijkheden

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.

Voorbeelden zeecontainer transport

Kies voor een secure lading van jouw los gestapelde dozen bij Melis Logistics. Wij laden, vervoeren en lossen jouw goederen met aandacht voor detail. Zo weet je dat elke losse doos veilig aankomen en worden opgeslagen

Met speciale aandacht en beveiliging van de pallets door Melis Logistics maakt dat jouw gepalletiseerde lading ongeschonden aankomt. Ons zeecontainertransport omvat zorgvuldig laden, vervoeren en lossen.

Veelzijdig zeecontainer transport

Melis Logistics neemt de complexiteit van zeecontainer transport uit handen met een uitgebreide reeks diensten. Met ruime ervaring in het lossen van containers met los geladen en gepalletiseerde goederen kun je het hele proces uit handen geven. Ongeacht het formaat en aantal colli bieden we flexibele oplossingen voor een vlekkeloos verloop. Jouw zeecontainer transport is bij ons in betrouwbare handen.

Vanaf het moment dat de container vanuit de haven wordt ontvangen, tot aan het zorgvuldig lossen van de containers, het inslaan van de goederen en het plaatsen op de gewenste locatie. Daarbij heb je keuze uit diverse transportmogelijkheden. Combineer de transporten met de volledige belading (Full Truck Load), kleinere lading (Less Than Truckload) en individueel Stukgoed transport.

Meer weten?

Containers lossen

Bij Melis Logistics nemen we het lossen van zeecontainers serieus en met precisie aan. Nadat de container door de douane is gecheckt en een gasmeting is ondergaan, voeren we altijd een grondige ingangscontrole uit. Bovendien kunnen we artikel stamgegevens voor je opstellen, inclusief omschrijving, afmetingen en foto’s van de stapelconfiguratie.

Dit geldt zowel voor de los gestapelde dozen als voor je gepalletiseerde goederen. Wil je containers lossen van los gestapelde dozen of gepalletiseerde goederen? Alle goederen worden bij Melis Logistics standaard gecontroleerd op schade, op soort gescheiden, op pallets gestapeld volgens de afgesproken stapel methode en vervolgens geseald. Zo is jouw vracht altijd in veilige handen.

Een veilige en betrouwbare oplossing voor transport ADR

Voor een veilige en betrouwbare oplossing van ADR transport ben je bij Melis Logistics aan het goede adres. ADR transport is één van de vele aanvullende transportmogelijkheden die wij aanbieden. Voor ADR transport gelden speciale wetten en richtlijnen om het transport zo veilig mogelijk te laten verlopen. Aan ons materiaal en medewerkers doen we dan ook geen concessies op dit gebied. Voor ieder transport kiezen we de meest geschikte en veiligste oplossing. Wij hebben alles in huis om jouw gevaarlijke goederen op een veilige en betrouwbare manier over de weg te kunnen transporteren van A naar B.

Containers opslaan?

Wil je jouw waardevolle goederen en containers vertrouwd opslaan? We denken we graag met jou mee. Niet alleen lossen we de producten van je zeecontainers zorgvuldig, maar bieden ook de mogelijkheid om je goederen in te slaan. Met onze uitgebreide opslagfaciliteiten heb je de mogelijkheid om jouw vracht voor zowel korte als lange termijn op te slaan. Wil je jouw goederen liever in delen afnemen? We gaan graag een stap verder door in overleg samples apart te zetten voor afhaling. De ideale manier voor het lossen en opslaan van jouw containers.

Open communicatie over jouw transport

Kies je voor de zeecontainer transport van Melis Logistics? Open communicatie staat bij ons voorop. Dat is ook waarin we ons onderscheiden. We bieden niet alleen een flexibele planning, maar kunnen deze ook geheel overnemen. Blijkt er sprake te zijn van afwijkingen of transportschade? Dan voorzien wij je direct van een nauwkeurige terugkoppeling. Zo ben je zeker van een vlekkeloze samenwerking en ben je exact op de hoogte van je transport en eventuele uitdagingen.

Meer weten over ons zeecontainer transport?

Voor het losse van zeecontainers hanteren we een vast, vooraf afgesproken tarief. De exacte prijs voor het lossen van jouw containers is helemaal afhankelijk van je totaalpakket. Wil je jouw zeecontainer alleen lossen? Of wil je deze ook inslaan en in samples kunnen afnemen? De containergrootte en benodigde apparatuur bepalen daarnaast ook het uiteindelijke tarief. Door deze nauwkeurige afstemming kunnen we een eerlijke en competitieve prijs bieden die past bij de specifieke behoeften van onze klanten.

Wil je graag exact weten welke prijs je verschuldigd bent? Neem contact op via he contactformulier en vraag een offerte aan. Zo kunnen wij je een nauwkeurige indicatie geven voor jouw situatie. Je kunt natuurlijk ook direct contact opnemen. Bel naar 026 – 36 11 333 en onze collega’s geven je graag extra informatie.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.