Melis Logistics heeft de TVM Award MVO gewonnen!

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Melis Logistics heeft de felbegeerde TVM Award voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) in de wacht gesleept! Het bedrijf wordt beloond voor haar inzet op het gebied van duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid. Onze innovatieve oplossingen dragen bij aan een groenere toekomst in de logistieke wereld.

De TVM Award voor MVO wordt toegekend aan bedrijven die uitblinken op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid. Melis Logistics heeft zich bewezen door onder andere innovatieve oplossingen te bieden voor het verminderen van CO2-uitstoot en het optimaliseren van logistieke processen om milieueffecten te minimaliseren.

De jury prees Melis Logistics voor haar toewijding aan het verminderen van de ecologische voetafdruk en het ondersteunen van lokale gemeenschappen. Melis Logistics heeft aanzienlijke vooruitgang geboekt op het gebied van duurzame logistiek en streeft ernaar om een voortrekkersrol te spelen in het creëren van een meer duurzame toekomst voor de transportsector.

Deel dit bericht met vrienden en familie