Natec Sunergy kiest voor Melis Logistics

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Met ingang van juni 2023 verzorgt Melis Logistics het transport voor Natec Sunergy, marktleider in solar. Met deze nieuwe samenwerking verstevigen we bij Melis onze positie in de markt als specialist in het transport van hoogwaardige producten.

Bij Melis Logistics hebben we veel ervaring in het transport van kwetsbare en gevaarlijke goederen met afwijkende maten. Dat was een belangrijke reden dat dé solar distributeur, Natec, ervoor koos om het transport van haar goederen naar de noordelijke provincies van ons land te laten verzorgen door Melis Logistics. Bij Melis zijn we ontzettend blij met de toevoeging van Natec aan ons klantenportfolio. Hiermee verstevigen we onze dekking in dit werkgebied verder.

Het assortiment van Natec bestaat uit hoogwaardige en kwetsbare producten zoals zonnepanelen, omvormers en batterijen. Deze uiterst kwetsbare goederen dienen vanzelfsprekend met zorg vervoerd te worden zodat ze onbeschadigd op de plek van bestemming aankomen. Bij Melis Logistics hebben we jarenlang ervaring met dergelijk transport. Met ons stukgoed transport zorgen we ervoor dat ook alle losse producten van Natec op de juiste bestemming komen; welke afmeting ze ook hebben en om hoeveel stuks het ook gaat.

De professionals van Melis Logistics zijn bovendien gewend om met veel zorg om te gaan met de kwetsbare goederen die Natec verkoopt. Om alle goederen in perfecte staat te kunnen afleveren, gaan we voor het Brabantse bedrijf gebruikmaken van kooiaap transport. Een kooiaap is een losse heftruck die achter op veel trailers kan worden bevestigd. Daarmee wordt het laden en lossen een stuk efficiënter want geen vracht is te groot voor de kooiaap.

Een ander onderdeel van het dienstenpakket dat Melis Logistics aan Natec biedt, is ADR transport; het vervoer van gevaarlijke goederen over de weg. Het transport van de batterijen en accu’s van Natec, vallen hieronder. Onze ADR-gecertificeerde chauffeurs rijden in speciaal uitgeruste vrachtwagens. Daarmee bieden we voor elke situatie een betrouwbare en veilige oplossing.

Bij Melis Logistics kijken we met veel vertrouwen naar deze nieuwe samenwerking. Vanzelfsprekend zullen we als logistieke partner er alles aan doen om Natec betrouwbaar en flexibel van dienst te zijn.

Deel dit bericht met vrienden en familie