Nieuwe neus voor Melis!

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiƫnter
Innovatief in transport en logistiek

Nee, geen plastische chirurgie en ook geen aangezichtherstellende operatie. Sinds deze week rijdt er bij Melis Transport een nieuwe neus rond! In een eerder bericht op deze site werd de compleet opgeknapte en gereviseerde ‘De Neus’ al besproken. Dat de appel niet ver van de boom valt blijkt wel weer uit het feit dat zoon Marwin (thans directeur), in navolging van wijlen vader Adri, een eigen ‘De Neus’ heeft gekocht. Momenteel wordt deze auto nog ‘die nieuwe neus’ genoemd, maar wie weet komt er snel een passende bijnaam.

Al enige tijd was Marwin Melis op zoek naar een mooie Volvo Torpedo, en uiteindelijk kon er een Volvo NH12 op de kop getikt worden. De auto uit 2001 had tot voor kort altijd bulktrailers gereden en had al een heel leven achter zich. Nadat het groene gevaarte bij Melis liefdevol ontvangen was, hebben verschillende partijen er zich over ontfermd. Zo heeft de auto onder de kap een flinke beurt gehad: goed materiaal is immers belangrijk voor onze klanten! Daarnaast is het uiterlijk compleet uitgevoerd in Melis-stijl.

Vandaar dat er sinds deze week een Melis-rode Volvo Torpedo over ’s heeren wegen dendert. Trotse chauffeur is Sander Terhorst die, na het wegens omstandigheden moeten verlaten van zijn zo geliefde merk Scania, eindelijk weer een auto van formaat heeft! De auto wordt ingezet voor transporten bij Leen Bakker, dus mocht u op een woonboulevard komen: goed opletten of u de nieuwe trots van Melis Transport ziet langsstuiven!

Om vast een indruk te krijgen staan hieronder een aantal foto’s:

Deel dit bericht met vrienden en familie