Ronk 34 jaar in dienst!

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Melis Transport is geen bedrijf met honderden werknemers, en iedereen kent elkaar bij naam. Toch is Henk Ronk iemand die iedereen ‘kent’. Deze oude rot in het vak loopt inmiddels 34 jaar rond bij het bedrijf, en weet van wanten. En dat kan hij vanaf nu doen in een splinternieuwe Volvo FH!

Heb het over een miezerig dorpje of stadje ergens in Europa, en je hebt beste kans dat Henk er met zijn vrachtwagen geweest is. Met waarschijnlijk de meeste kilometers in het achterwerk van alle chauffeurs, is Henk voor veel collega’s een aanspreekpunt. Weet je iets niet of kom je ergens niet uit, voor hem is het allemaal niet zo spannend meer. Noemenswaardig detail in de carrière van deze chauffeur is dat hij met zijn 34 dienstjaren al langer in dienst is, dan directeur Marwin Melis oud is. Toen Ronk zijn eerste meters asfalt verslond, kon Melis dat alleen met een speelgoedauto op het speelkleed.

Wij willen Henk feliciteren met zijn 34 dienstjaren bij ons bedrijf, en willen hem in zijn nieuwe Volvo FH nog vele veilige kilometers wensen!

Deel dit bericht met vrienden en familie