Samenwerking Nathan en Melis

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Per januari 2010 gaat Melis Transport alle transporten van warmtepompen door Nederland en België verzorgen voor Nathan Import/Export B.V.. Daarnaast zullen alle beurstransporten van het bedrijf per heden uitgevoerd worden door Melis Transport. Dankzij onze flexibiliteit, grote ervaring met het vervoer van hoogwaardige goederen en ervaring in beurstransport kunnen wij Nathan Import/Export B.V. uitstekend van dienst zijn. Speciaal voor deze nieuwe transporten komen er twee nieuwe trailers voor Nathan Import/Export B.V..

Over Nathan Import/Export B.V.

 

Nathan Import/Export B.V. is onderdeel van de Nathan Groep, de allround specialist op gebied van klimaattechniek. Met haar ondernemingen Nathan Import/ Export B.V., ThermoPlus B.V. en Thermo Actief Benelux B.V. biedt de Nathan Groep een totaalconcept op het gebied van zowel individuele- als collectieve duurzame energiesystemen middels warmte- en koudeopslag.

Toen Loet Nathan in 1984 de onderneming Nathan Import/Export oprichtte, kon niemand vermoeden dat zich hieruit een waar klimaattechnisch succesverhaal zou ontwikkelen. Het eerste product in het assortiment van Nathan Import/Export betrof een radiatorsysteem en een vloerverwarmingssysteem waarvan Loet Nathan de Nederlandse vertegenwoordiging had verworven. De eerste officiële presentatie van deze producten vond plaats op een stand op de VSK in Utrecht in 1984. Vanuit zijn huis in Voorstonden bij Brummen maakte Loet Nathan deze producten samen met zijn vrouw Wil Nathan tot een groot succes op de Nederlandse markt. Meerdere internationale fabrikanten volgden dit voorbeeld. Door de snelle groei van de ondermening, werd het kantoor aan huis al snel te klein en werd in 1989 het eerste kantoorpand “Rentmeesterhof” in het centrum van Arnhem betrokken.

Begin 2002 nam Wolf Nathan het bedrijf vervolgens van zijn vader over en bouwde het verder uit met Peter Centen. Steeds meer gerenommeerde buitenlandse fabrikanten van klimaattechnische producten kozen voor een exclusieve vertegenwoordiging door Nathan Import/Export B.V. De perfecte combinatie van hoogwaardige klimaattechnische producten en diensten werd gevonden en in de daarop volgende jaren groeide de onderneming zo snel dat er wederom een nieuwe vestigingsplaats gevonden moest worden. Eind 2002 verhuisde Nathan Import/Export vanuit Arnhem naar haar nieuwbouwlocatie in Duiven waar het bedrijf dit jaar haar 25-jarig jubileum viert.

Deel dit bericht met vrienden en familie