Internationaal transport

Alles over onze internationale transport

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Internationaal transport

Ooit met nationaal transport begonnen, maar inmiddels uitgegroeid tot een speler die ook het verschil op de weg maakt met internationaal transport. Dát is Melis Logistics. Met een specialisme in ritten binnen de Benelux en Duitsland en een bereik ver daarbuiten, zijn de mogelijkheden eindeloos bij ons. En wil je internationaal transport waar Melis Logistics minder bekend is? Dan schakelen we de hulp in van een trouwe partner, die net zoveel zorg draagt voor jouw goederen als wij dat doen.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.

Internationaal transportbedrijf

Melis logistics is een transportbedrijf. We begrijpen exact hoe we je als klant het beste tegemoetkomen in je wensen. Positiviteit is een belangrijke kernwaarde binnen onze bedrijfsfilosofie, wat erg goed van pas komt in een markt waar zaken onverhoopt anders kunnen lopen. Onze logistiek professionals leggen de lat torenhoog en zorgen dat geen uitdaging te groot is door alle kennis op de juiste manier in te zetten. Hiermee zijn we een dienstverlenend internationaal transportbedrijf.

Internationaal transportbedrijf

Wij verzorgen het transport onder andere voor

Ons internationaal transport, jouw huisstijl

Ons internationaal transport, jouw huisstijl

Ga je de samenwerking aan met Melis Logistics, dan streven wij naar een duurzame klantrelatie die voor de eeuwigheid is. De klantbelofte is dan ook leidend bij ons. Om jouw transport naar een nog hoger level te tillen, voorzien we onze wagens van jouw huisstijlelementen.

Hierdoor worden jouw goederen niet alleen op professionele wijze afgeleverd, maar straalt het internationaal transport ook nog stijl en klasse uit. Dankzij het internationaal transport van Melis Logistics hoef jij geen chauffeurs in dienst te nemen én dure opleidingskosten te financieren. Simpel toch?

Decathlon: één van onze trouwe klanten

Een van de vele afnemers van ons internationaal transport, is Decathlon. Deze sportwinkel, die Frans van origine is, is al sinds 2016 aan ons verbonden en vanaf dat moment hebben we al vele ritten voor hen mogen verzorgen. De vracht bestaat uit de particuliere webshop bestellingen, die iedere middag in het Duitse Schwetzingen ingeladen worden.

Deze vracht dient vóór 00.00 uur in het Nederlandse Born en Woerden weer gelost te worden, zodat Decathlon te allen tijde een snelle levering kan blijven garanderen. In Borne en Woerden wordt de volle vracht door middel van het crossdocking distributieconcept verdeeld, waarna de koeriers het naar de eindklant vervoeren.

Decathlon: één van onze trouwe klanten

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.