• Engels
  • Duits

Internationaal transport

Melis Logistics is dé logistieke partner
die jou van A tot Z ontzorgt.

Internationaal transport

Expert in internationaal transport

Zowel binnen als buiten de landsgrenzen kennen onze chauffeurs blindelings de weg. In de afgelopen jaren hebben al veel mooie relaties hun internationale transport aan Melis toevertrouwd. Met een specialisme in ritten binnen de Benelux en Duitsland (o.a. Frankfurt, Mannheim en Bremen) en een bereik ver daarbuiten, zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij zijn dan ook gegroeid van een nationaal transportbedrijf in de vorige eeuw, tot een belangrijke speler op de Europese markt vandaag de dag. De diensten van Melis Logistics reiken tot in alle uithoeken van de wereld, want waar onze chauffeurs de weg nét wat minder goed weten, schakelen wij de hulp in van een betrouwbare partner waarbij een continue kwaliteit gewaarborgd wordt. Kortom, internationaal transport is bij ons in goede handen.

Wij leggen de lat voor onszelf graag torenhoog en zorgen dat geen uitdaging te groot is door de kennis van onze professionals én onze IT-systemen continu te blijven updaten. De markt groeit en verandert enorm snel, dus wij volgen dit tempo op de voet. Van complete vrachten tot stukgoed: met internationaal transport van Melis Logistics bereikt alles zijn bestemming – uiteraard in perfecte conditie en binnen het gewenste tijdsbestek. Natuurlijk volg je jouw order op de voet met de ontvangen track & trace code, zodat je op ieder moment van de dag weet waar je aan toe bent.

Ons transportbedrijf, jouw huisstijl

Omdat naamsbekendheid een belangrijk onderdeel is van het succes van een organisatie, bieden wij tevens de mogelijkheid om de goederen van internationaal transport in jouw eigen huisstijl te vervoeren. Onze chauffeur rijdt in een Melis vrachtwagen met jóuw bedrijfsnaam en -logo op de zijkant en jouw goederen in de laadruimte. De perfecte ingrediënten voor een succesvolle samenwerking. Jij hoeft niet te investeren in (opleiding van) chauffeurs of dure transportmiddelen, maar plukt de vruchten van onze middelen, de jarenlange ervaring én natuurlijk onze deskundige professionals.

Melis Logistics rijdt voor…Decathlon

Decathlon is een van origine Franse sportketen met inmiddels honderden (gigantische) winkels in heel Europa. Een keten wat goed bij Melis Logistics past, gezien wij met #melisfit (de bootcamp training voor medewerkers) voldoende beweging in de buitenlucht stimuleren. Begin 2016 startte Melis Logistics met de ritten voor Decathlon. De vracht bestaat uit de particuliere webshop bestellingen, welke ’s middags in het Duitse Schwetzingen worden ingeladen. Deze vracht dient vóór 00.00 uur in het Nederlandse Born en Woerden weer gelost te worden, zodat Decathlon te allen tijde een snelle levering kan blijven garanderen. Aangekomen in Borne en Woerden wordt de volle vracht verdeeld over verschillende auto’s (crossdocking distributieconcept) waarna de postverspreiders het op hun beurt naar de particuliere eindklant kunnen vervoeren. Vandaag de dag is Melis Logistics de enige partij die de ritten voor Decathlon vanuit Schwetzingen verzorgd; dit zijn gemiddeld twee á drie ritten per dag – een mooie verdubbeling ten opzichte van het begin.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van ons internationale transport, in misschien wel jouw eigen huisstijl, ben je benieuwd naar de mogelijkheden met betrekking tot internationaal sneltransport of onze internationaal transport prijzen? Laat dan hier jouw contactgegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Melis Logistics is jouw transportbedrijf voor internationaal vervoer!

Copyright © 2020 Melis Logistics | Realisatie: Best4u Media B.V. | Sitemap