Internationaal Transport

Alles over onze internationale transport

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Internationaal Transport

Ooit met nationaal transport begonnen, maar inmiddels uitgegroeid tot een speler die ook het verschil op de weg maakt in de Benelux en Duitsland. Dát is Melis Logistics. Met een specialisme in ritten binnen de Benelux en Duitsland, zijn de mogelijkheden bij ons eindeloos.

In de Benelux en Duitsland verzorgen we het transport zelf en voor verder weg schakelen we de hulp in van een trouwe partner, die net zoveel zorg draagt voor jouw goederen als wij dat doen. Als internationaal transportbedrijf doen wij ons uiterste best om jou volledig te ontzorgen. Zo hoef jij je niet druk te maken over het vervoer van jouw goederen naar het buitenland en kun jij je volledig richten op jouw core business.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.

Internationaal Transport

Melis internationaal transportbedrijf is jouw partner voor transport in de Benelux en Duitsland. Geen enkele rit is ons te ver. Of jouw goederen nu naar België moeten of naar het oosten van Duitsland, alle ritten voeren we met de grootste zorg uit. Onze chauffeurs hebben veel ervaring, in zowel binnen- als buitenland. Voor transport binnen de Benelux en Duitsland ben je bij Melis Logistics aan het juiste adres.

Als transportbedrijf dat ook in de Benelux en Duitsland actief is, vinden we het belangrijk dat je op ons kunt vertrouwen. Al jouw vrachten worden tijdig en uiteraard op de juiste locatie afgeleverd. Gaat het om het vervoer van gekoelde of diepgevroren producten? Dan schakelen we ons speciale frigotransport in. Ook het vervoeren van gevaarlijke stoffen is met ons ADR transport geen enkel probleem. Wat de vracht ook precies is, Melis internationaal transportbedrijf krijgt de klus geklaard!

Internationaal transportbedrijf

Onze klanten

Ons internationaal transport, jouw huisstijl

Samenwerking met trouwe partners

Dat wij als internationaal transportbedrijf gespecialiseerd zijn in transport naar de Benelux en Duitsland betekent echter niet dat je voor verdere ritten een ander internationaal opererend transportbedrijf moet inschakelen of in de arm moet nemen. Dat doen wij namelijk voor jou. Wij hebben al jarenlang een nauwe samenwerking met trouwe partners die de ritten buiten de Benelux en Duitsland voor ons verzorgen. Al deze partners hebben één ding gemeen: Ze zijn net zo deskundig, ervaren en gedreven als wij dat zijn. Zo ben je ervan verzekerd dat jouw goederen ook verder weg goed op de plek van bestemming aankomen.

Dienstverlenend en ontzorgend transportbedrijf internationaal

Als transportbedrijf dat ook internationaal opereert, staan een betrouwbare dienstverlening en een complete ontzorging bij ons voorop. Wij van Melis internationaal transportbedrijf begrijpen exact hoe we je als klant het beste tegemoetkomen in je wensen. Positiviteit is een belangrijke kernwaarde binnen onze bedrijfsfilosofie, wat erg goed van pas komt in een markt waar zaken onverhoopt anders kunnen lopen. De logistieke professionals van ons internationaal transportbedrijf leggen de lat torenhoog en zorgen dat geen uitdaging te groot is door alle kennis op de juiste manier in te zetten. Hiermee zijn we een dienstverlenend en ontzorgend internationaal transportbedrijf.

Ga je de samenwerking aan met Melis internationaal transportbedrijf? Dan streven wij naar een duurzame klantrelatie die voor de eeuwigheid is. De klantbelofte is dan ook leidend bij ons. Om jouw transport naar een nog hoger level te tillen, voorzien we onze wagens van jouw huisstijlelementen. Hierdoor worden jouw goederen niet alleen op professionele wijze afgeleverd, maar straalt het internationaal transport ook nog stijl en klasse uit. Dankzij Melis internationaal transportbedrijf hoef jij geen chauffeurs in dienst te nemen én dure opleidingskosten te financieren. Simpel toch?

Decathlon: één van onze trouwe klanten

Een van de vele afnemers van ons internationaal transportbedrijf, is Decathlon. Deze sportwinkel, die van origine Frans is, is al sinds 2016 aan ons verbonden. Vanaf dat moment hebben we al vele ritten voor hen mogen verzorgen. De vracht die wij als internationaal transportbedrijf mogen vervoeren bestaat uit de particuliere webshop bestellingen, die iedere middag in het Duitse Schwetzingen ingeladen worden.

Deze vracht dient vóór 00.00 uur in het Nederlandse Born en Woerden weer gelost te worden, zodat Decathlon te allen tijde een snelle levering kan blijven garanderen. In Borne en Woerden wordt de volle vracht door middel van het crossdocking distributieconcept verdeeld, waarna de koeriers het naar de eindklant vervoeren.

Word jij de volgende klant van Melis internationaal transportbedrijf?

Ben je benieuwd wat wij als internationaal opererend transportbedrijf voor jou kunnen betekenen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We bekijken graag samen met jou wat de mogelijkheden zijn voor internationaal transport. Vul je contactgegevens op ons online contactformulier in en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Uiteraard staat het je ook vrij om zelf telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen. Het telefoonnummer waar je ons, Melis internationaal transportbedrijf, op kunt bereiken, is: +31 (0) 26 36 11 333. En ons mailadres is: info@melislogistics.nl. Word jij de volgende klant van Melis internationaal transportbedrijf?

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.