Internationaal Transport

Alles over ons internationale transport

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Leer meer over jouw internationaal transportbedrijf

Als je als bedrijf ambitie hebt om de grens over te steken met je bestellingen, is het fijn dat je werkt met een internationaal transportbedrijf dat hierin je wensen voorziet. Melis is in dit geval precies waar je naar op zoek bent! Als internationaal transportbedrijf zetten wij ons in voor een all-round service die verder gaat dan alleen Nederland. We regelen de transport, opslag en alle andere zaken, zowel binnen- als buitenlands. Maak van Melis jouw internationaal transportbedrijf en ervaar het zelf!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.

Waar kan je op rekenen bij internationaal transport?

Ons internationaal transport is een allesomvattende dienst waarmee jij volledig wordt ontzorgd. Allereerst zorgen we er voor dat jouw pakketten overal door Nederland, België en Duitsland geleverd worden. Onze ervaren chauffeurs draaien voor geen bezorging hun hand om en zijn gespecialiseerd in een brede diversiteit aan verschillende leveringen. Zo kun je bij ons denken aan ADR transport, kooiaap transport maar ook de hele alledaagse leveringen van A naar B.

Als internationaal transportbedrijf gaan we wel graag nog een stap verder dan enkel het transport. Zo denken we ook graag met je mee over warehousing, opslag en andere diensten die gedurende het transportproces optreden. Doordat we ons actief opstellen, komen we steeds met innovatieve en nieuwe oplossingen die we graag voor jou inzetten.

Onze klanten

Specifieke kenmerken van een internationaal transportbedrijf

Wanneer je de keuze maakt voor Melis als jouw transportbedrijf, geniet je van vele unieke voordelen. Allereerst vullen wij een unieke marktpositie in doordat we veel verschillende soorten transport voor je uit kunnen voeren, maar ook actief meedenken over welke mogelijkheden er nog meer toepasbaar zijn voor jou.

Wanneer we specifiek kijken naar waarom we als internationaal transportbedrijf een unieke invulling leveren, is het vooral uniek dat wij vanuit één centraal punt in Duiven werken in meerdere landen. Dit zorgt er niet alleen voor dat jij overal terechtkomt, maar ook dat er overzicht is in al je werkzaamheden.

De expertise van Melis Logistics

Melis is al jarenlang toonaangevend in de transportindustrie. Onze expertise zetten we graag in om jouw bezorgingen zo succesvol af te leveren. Niet alleen denken we met je mee naar wat er allemaal mogelijk is en moet gebeuren, we lezen ons ook dagelijks in op de nieuwste ontwikkelingen. Door deze ontwikkelingen mee te nemen in onze eigen bedrijfsvisie, zorgen we ervoor dat onze expertise altijd up-to-date is en vers ingezet kan worden op jouw praktijken.

kooiaaptransport

Maatwerk en flexibiliteit

Bij Melis geloven we er heilig in dat het succes van elke levering zit in een unieke aanpak. Elke levering is anders en dient ook anders behandeld te worden. Doordat wij veel diversiteit in onze aanpak hebben, werken we altijd flexibel en zijn we in staat om maatwerk toe te passen op jouw leveringen. Hierdoor zijn we eenvoudig in staat om succesvolle leveringen te doen in verschillende landen, omdat we snel rekening houden met wat er hier zoal gewenst wordt.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Of je nou bij ons aanklopt voor een verzending naar België of een meervoud aan leveringen in Duitsland, Melis zorgt er altijd voor dat jouw verzendingen vol kwaliteit worden geleverd. Doormiddel van track & trace kan zowel jij als je klant het proces volgen. Jij weet te allen tijde wanneer je pakketten de eindlocatie bereikt hebben, zodat jij en jouw klanten kunnen genieten van de expertise van Melis.

Duurzaamheid en innovatie

Doordat wij constant op zoek zijn naar nieuwe oplossingen die relevant zijn voor ons als internationaal transportbedrijf uit Duiven, weten we altijd met innovatieve oplossingen te komen die in Nederland niet altijd gebruikelijk zijn. Een voorbeeld hiervan is ons grote wagenpark, waardoor we ons altijd flexibel op kunnen stellen en dezelfde dag nog actief kunnen zijn voor jou. Een ander voorbeeld is onze duurzame transport: vandaag de dag is duurzaamheid een hot topic. Als jij hier als bedrijf aan wil meedoen, is er bij Melis van alles mogelijk.

Neem contact op voor persoonlijk advies

Benieuwd wat wij als internationaal transportbedrijf kunnen betekenen, of hoe wij jou verzendingen zouden aanvliegen? Neem contact met ons op! Onze specialisten bespreken de mogelijkheden graag met je.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.