Melis Boom

Kom meer te weten over Melis Logistics

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Melis Boom

Melis Logistics is een klantgerichte organisatie, die vanaf het allereerste moment zorgt voor goede afspraken en heldere verwachtingen. Samenwerking is een belangrijke factor binnen onze organisatie. Wederzijds respect tussen opdrachtgevers en collega’s ligt hieraan ten grondslag, evenals de kernwaarden die diepgeworteld de basis vormen van de onze cultuur en ons houvast geven om het in de toekomst nóg beter te kunnen doen.

De wortels, onze kernwaarden

Passie is de waakvlam van Melis. Gedreven en met enthousiasme werken voor ons bedrijf. Gaan voor onze klanten en staan voor ons vakmanschap. Met de juiste dosis creativiteit zorgen wij ervoor dat er altijd flexibel en oplossingsgericht wordt ingespeeld op de wensen van de klant. Als ondernemers bedenken we nieuwe wegen, aanpakken en concepten, altijd met het doel om tot de beste logistieke oplossing te komen. Kwaliteit is hierin een belangrijk begrip. We gaan tot het uiterste om een betrouwbare dienstverlening te leveren. Samen overtreffen we verwachtingen en verrassen we klanten. Dit kunnen we doen omdat we open zijn. Zowel intern als extern. Toegankelijkheid en transparantie, ook als we een keer een fout hebben gemaakt, maken Melis een heldere club waar we samen leren wat de beste route is. Vanuit wederzijds respect en in ieders belang komen we tot kwaliteit en resultaat.

De boom, ons vakmanschap

De successen van onze dienstverlening behalen we samen. De contracten met onze klanten worden zodanig vormgegeven , dat onze organisatie in staat is om met de eigen gestructureerde werkprocessen en ondersteunende systemen, de klant te kunnen bedienen zoals wij dit met elkaar hebben afgesproken.

Iedereen die bij de Melis familie hoort, speelt een even belangrijke rol in het nastreven van onze klantbelofte. Daarom investeren we in opleiding en werkgeluk. Zo groeit ieder van ons mee in vakmanschap, professioneel gedrag en communicatie. De professionals van Melis zijn positief, snappen de business van onze klant, zoeken altijd naar verbeterkansen en zijn creatief tot de laatste meter. Dat maakt ons Melis. Kun jij je vinden in dit verhaal? Dan komen we graag met je in contact. Bekijk de vacatures en mogelijkheden op Werken bij Melis.