Transportbedrijven Flevoland

Kom meer te weten over Melis Logistics

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Heeft jouw bedrijf te maken met goederen die van A naar B moeten worden getransporteerd? Dan kan het een goed idee zijn om dit over te laten aan een betrouwbare partner met flink veel ervaring. Maar waar vind je zo’n partij? Melis Logistics beschikt over meer dan 100 jaar ervaring binnen de logistieke sector. Door de jarenlange ervaring en kennis die we hebben opgedaan, kun je op ons bouwen. Wij weten precies hoe we de transport van jouw bedrijf moeten regelen.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.

Betrouwbaar en flexibel

Betrouwbaar en flexibel: dat zijn onze twee kernwaarden. Wij denken niet in problemen, enkel in oplossingen. Afspraken komen we na en wanneer je speciale wensen hebt dan doen we er alles aan om dit uit te voeren. Daarbij verzorgen wij niet alleen het transport in het binnenland: ook wanneer je op zoek bent naar een partner voor buitenlandse logistiek, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt ons onder andere inschakelen voor de volgende diensten:

  • Kooiaap transport
  • ADR transport
  • Semi dieplader transport
  • Autolaadkraan
  • Hoogwaardig transport
  • Koeltransport

Wil je meer weten over één van bovenstaande diensten? Of vraag jij je af welke dienst er het beste bij jouw eisen en wensen past? Onze specialisten helpen je graag verder.

Voordelen van Melis als transportbedrijf Flevoland?

Als transportbedrijf in Duiven kun je ons ook inschakelen als transportbedrijf in Flevoland. Wij kunnen voor jouw bedrijf in Flevoland het transport regelen. Ons team heeft een gemeenschappelijke passie: wij delen onze liefde voor logistiek, op wat voor een manier dan ook. Dit uit zich in de praktijk dat wij altijd ons uiterste best doen om de werkzaamheden op een juiste manier te kunnen verrichten en bovendien gaan we zo zorgvuldig mogelijk om met jouw goederen. Dat is een ding wat we jou verzekeren.

Efficiënt en effectief

Als ons personeel is goed opgeleid en gekwalificeerd is, zodat je met een vertrouwd gevoel de transportwerkzaamheden aan ons kunt overlaten. Daarbij blijven we ons constant ontwikkelen en houden we de diverse ontwikkelingen in de markt in de gaten. Wij nemen jouw zorgen graag uit handen en regelen alles tot in detail. Wil je meer informatie over ons transportbedrijf? Neem dan gerust contact met ons op en we vertellen je graag meer, zodat je helemaal op de hoogte bent van alles wat je moet weten rondom ons bedrijf.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.