Transportbedrijven Noord Holland

Kom meer te weten over Melis Logistics

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Heb je een eigen bedrijf in Noord Holland of omgeving en ben je op zoek naar een partner die diverse transportwerkzaamheden kan uitvoeren? Melis Logistics heeft meer dan 100 jaar ervaring op dit gebied. Hierdoor weten we precies hoe we jouw goederen in topstaat op de door jou opgegeven locatie kunnen lossen. Daarbij zijn er heel veel verschillende mogelijkheden.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.

Betrouwbaar en flexibel transportbedrijf Noord Holland

Onze kernwaarden? Betrouwbaar en flexibel. Wij hebben een effectieve en efficiënte werkwijze ontwikkeld, waardoor we elke opdracht zo goed mogelijk kunnen uitvoeren. Daarbij gaan we geen enkele uitdaging uit de weg. Als transportbedrijf in Duiven kun je ons ook inschakelen als transportbedrijf in Noord Holland. Wij kunnen voor jouw bedrijf in Noord Holland het transport regelen. Wij denken in oplossingen, niet in problemen. Ook zetten we altijd die ene extra stap, om een zo’n optimaal mogelijke dienstverlening te kunnen bieden.

Diensten

Benieuwd waarvoor je bij ons terechtkunt? Je kunt ons onder andere inschakelen voor de volgende diensten:

  • Kooiaap transport
  • ADR transport
  • Semi dieplader transport
  • Autolaadkraan
  • Hoogwaardig transport
  • Koeltransport

Wij voeren bovenstaande diensten uit in Noord Holland en in de rest van Nederland, maar we voeren de werkzaamheden ook uit over de grens. Daarom kun je ons ook inschakelen voor buitenlandse opdrachten. Onze chauffeurs kennen de weg in Europa en zorgen ervoor dat jouw goederen op de afgesproken dag worden gelost. Wil je meer weten over één van bovenstaande diensten? Of vraag jij je af welke dienst er het beste bij jouw eisen en wensen past? Onze specialisten helpen je graag verder.

Waarom kiezen voor Melis als transportbedrijf Noord Holland?

Zoals we hebben aangegeven hebben we heel wat ervaring op zak, waardoor we precies weten hoe we de werkzaamheden het beste kunnen uitvoeren. Daarbij doen we er alles aan om onszelf constant te blijven ontwikkelen. We houden de ontwikkelingen in de markt goed in de gaten en spelen hierop in zodat we alleen het beste van het beste kunnen waarborgen voor onze klanten.

Meer weten over ons transportbedrijf Noord Holland?

Wil je meer informatie over ons transportbedrijf in Noord Holland? Neem dan gerust contact met ons op en we vertellen je graag meer, zodat je helemaal op de hoogte bent van alles wat je moet weten rondom ons bedrijf.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.