Logistiek bedrijf

Kom meer te weten over Melis Logistics

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiƫnter
Innovatief in transport en logistiek

Melis Transport is als logistiek bedrijf van alle markten thuis. Er zijn veel logistieke bedrijven op de markt, maar wij bieden je zeer veel verschillende diensten aan, zodat Melis Transport op ieder vlak de juiste partner is. Onze jarenlange ervaring en tevreden klanten illustreren dat. Wij zorgen ervoor dat jouw goederen op de juiste tijd en plek aankomen. Hierbij gaat het niet alleen om het transport van de ene naar de andere plek. Bij Melis Logistics ben je ervan verzekerd dat het gehele proces in goede banen wordt geleid.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.

Dienstenpakket

Of het nu gaat om compleet- of distributievrachten, in binnen- of buitenland, je zit bij logistiek bedrijf Melis Transport goed. Met ons brede dienstenpakket kunnen wij al jouw transportvraagstukken oplossen. Bovendien kun je op onze locatie in Arnhem met groot gemak goederen op- en overslaan. Op het gebied van transport kun je bij ons terecht voor nationaal transport, internationaal transport en aanvullende transportmogelijkheden. Iedere rit, groot of klein, ver of dichtbij rijden we met precisie. Compleet vrachten, distributieritten en spoedtransporten, ons aanbod stemmen we af op jouw vraag. Als geen anders weten wij wat jouw organisatie nodig heeft. Ook warehouse mogelijkheden bieden we je. Melis biedt flexibele mogelijkheden voor op- en overslag. Flexibiliteit staat bij ons centraal, je goederen kun je op ieder gewenst moment brengen of ophalen. Voorraadbeheer uitbesteden? Ook geen enkel probleem. Het is een onmisbare schakel in het logistieke proces, wij helpen je graag alle schakels te verbinden. Kortom: zoek je een complete logistieke dienstverlener, dan ben je bij Melis Transport aan het juiste adres

Meer weten?

Wij zijn meer dan een transportbedrijf. Het ontzorgen van onze klanten doen we graag en zetten net dat ene extra stapje. Iedere rit volg je gemakkelijk dankzij de track & trace code die we je sturen. Al talloze tevreden klanten gingen je voor en dat is niet voor niets. Wil je meer weten over Melis Transport? Neem dan vooral contact met ons op. Onze medewerkers staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Dat doen ze vriendelijk en professioneel, want klantvriendelijkheid is zeer belangrijk voor ons. Het is ook mogelijk het contactformulier in te vullen, we nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.