Logistiek bedrijf

Kom meer te weten over Melis Logistics

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiƫnter
Innovatief in transport en logistiek

Logistiek bedrijf

Wil jij jouw logistieke keten deels of helemaal uitbesteden aan een professioneel logistiek bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van distributie, opslag en transport? Melis Logistics is als logistiek bedrijf van alle markten thuis en kan jou volledig ontzorgen. Vandaag de dag zijn er veel verschillende logistieke bedrijven op de markt, maar er zijn er maar weinig die jou ook echt voor de volle 100 procent kunnen ontzorgen met een compleet dienstenpakket.

Melis Logistics logistiek bedrijf is op ieder vlak de juiste partner. Of je nu alleen het transport van jouw goederen aan ons uit wilt besteden, of de gehele logistieke keten van A tot Z inclusief warehousing, bij Melis Logistics logistiek bedrijf zit je goed! Onze jarenlange ervaring en tevreden klanten illustreren dat. Wij zorgen ervoor dat jouw goederen op de juiste tijd en plek aankomen. Hierbij gaat het niet alleen om het transport van de ene naar de andere plek. Bij Melis Logistics ben je ervan verzekerd dat het gehele proces in goede banen wordt geleid. Ben je benieuwd hoe we dit voor jou kunnen vormgeven? Onze vriendelijke en behulpzame professionals staan je graag te woord!

  • Grote opslaglocatie in Duiven
  • Goed warehouse management systeem
  • Gespecialiseerd in het lossen en laden van diverse soorten containers
  • 24/7 bewaking over je goederen
  • Zekerheid van opslag onder goede condities
  • Just-in-time distributie mogelijkheden

Wat is een logistiek bedrijf?

Een logistiek bedrijf is een bedrijf dat allerlei diensten aanbiedt op logistiek gebied. Het gaat dan om het distribueren, opslaan en transporteren van goederen. Een logistiek bedrijf kan de taken die hierbij horen gedeeltelijk of helemaal op zich nemen. Het dienstenpakket van een logistiek bedrijf omvat dan ook veel meer dan enkel en alleen het transport. Hoewel het transport wel een essentieel onderdeel uitmaakt, moet het belang van de andere schakels in de logistieke keten absoluut niet onderschat worden. Wanneer de warehousing bijvoorbeeld niet goed op orde is, dan kan de gehele logistieke keten uiteindelijk in de knel raken. Een logistiek bedrijf wordt vaak ingeschakeld wanneer het bedrijf zelf te weinig kennis heeft van of ervaring heeft met alles wat er bij de logistiek komt kijken.

Ons dienstenpakket als logistiek bedrijf

Als logistiek bedrijf is Melis Logistics van alle markten thuis. Met onze jarenlange logistieke ervaring, kennis en inzichten zorgen we ervoor dat de gehele logistieke keten als een geoliede machine loopt. Van A tot Z. Zoek je een complete logistieke dienstverlener, dan ben je bij Melis Logistics logistiek bedrijf aan het juiste adres!

Of het nu gaat om compleet- of distributievrachten, in binnen- of buitenland, bij Melis Logistics logistiek bedrijf zit je goed. Met ons brede dienstenpakket kunnen wij al jouw transportvraagstukken oplossen. Op het gebied van transport kun je bij ons terecht voor nationaal transport, internationaal transport en aanvullende transportmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan ADR, frigotransport of kooiaap transport. Iedere rit, groot of klein, ver of dichtbij rijden we met precisie. Compleet vrachten, distributieritten en spoedtransporten, ons aanbod stemmen we af op jouw vraag. Als geen ander weten wij wat jouw organisatie nodig heeft.

Onze warehousing diensten

Naast verschillende transportmogelijkheden bieden we je tevens warehousing als dienst aan. Op onze locatie in Duiven kun je met groot gemak goederen op- en overslaan. Melis Logistics logistiek bedrijf biedt flexibele mogelijkheden voor op- en overslag. Flexibiliteit staat bij ons centraal. Concreet betekent dit dat je jouw goederen op ieder gewenst moment kunt komen brengen of ophalen. Voorraadbeheer uitbesteden? Ook geen enkel probleem. Wij weten als geen ander dat het een onmisbare schakel is in het logistieke proces. Wij, als logistiek bedrijf, helpen je graag alle schakels te verbinden!

Waarom kiezen voor Melis Logistics?

Er zijn maar weinig logistieke bedrijven die jou net zo volledig kunnen ontzorgen als Melis Logistics logistiek bedrijf. Dankzij onze jarenlange ervaring in de logistiek, hebben we onze diensten continu weten te verbeteren tot het punt waar we op dit moment staan. We weten precies hoe we jouw logistieke vraagstukken het beste kunnen aanvliegen zodat jij het meeste uit jouw bedrijf kunt halen. Want dat is uiteraard waar we naar streven: 100 procent tevreden klanten. Wanneer jij tevreden bent over onze dienstverlening, dan zijn wij dat ook.

Meer dan alleen een transportbedrijf

Melis Logistics logistiek bedrijf is zoveel meer dan een transportbedrijf. We zijn een logistiek bedrijf dat verder kijkt dan alleen het transport van A naar B. Complete ontzorging noemen we dat. En dat doen we graag! Wij zetten graag net dat ene stapje extra. Dat ene stapje waarmee we van een standaard logistiek bedrijf naar een uitmuntende logistieke dienstverlener gaan. Een dienstverlener waar jij met al jouw logistieke vraagstukken terecht kunt, zodat jij je daar in ieder geval geen zorgen meer over hoeft te maken. Dat is waar we het voor doen!

Meer weten?

Wil je meer weten over de verschillende diensten die wij jou als logistiek bedrijf kunnen aanbieden? Neem dan vooral contact met ons op. Onze medewerkers staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Dat doen ze vriendelijk en professioneel, want klantvriendelijkheid is zeer belangrijk voor ons. Het telefoonnummer waarop je ons kunt bereiken, is: +31 (0) 26 36 11 333. Mailtjes mogen gestuurd worden naar info@melislogistics.nl. Het is ook mogelijk het online contactformulier in te vullen, we nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We zetten graag een extra stap om u te ontzorgen.