2022: Melis Logistics 5 maal op rij FD Gazelle

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Alsof we vorig jaar nog niet genoeg in het zonnetje zijn gezet met de FD Gazelle 2021. Maar eigenlijk zijn we gewoon doorgegaan met waar we goed in zijn, met een geweldig en groeiend team!

Trots en dankbaar
Voor maar liefst de negentiende keer organiseert Het Financieele Dagblad de FD Gazellen. Dé awards voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. En snel groeien we, want we mogen ons rekenen tot één van de 685 snelst groeiende bedrijven van Nederland in de regio Oost, in de categorie groot.
Vorig jaar was het al geweldig, viermaal op rij FD Gazelle. Maar nu we dit voor de vijfde maal op rij voor elkaar boxen is dat extra bijzonder.

Toch laten we ons door dit mooie resultaat niet afleiden en blijft onze focus op waar we goed in zijn, het leveren van kwaliteit!
Zijn we dan niet trots? Natuurlijk wel! Dankbaar én trots op onze medewerkers die elke dag hun bijdragen leveren om Melis Logistics ook dit jaar weer FD Gazelle te maken want laten we wel wezen, we hebben het samen bereikt!

Tja, en wie wil er na dit mooie nieuws niet werken bij “één van de 685 snelst groeiende bedrijven van Nederland in de regio Oost en in de categorie groot”?

Precies! Check www.werkenbijmelis.nl en kom erbij!

Deel dit bericht met vrienden en familie