Een jaar van groei en ontwikkeling

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Een jaar dat voorbij gevlogen is en dat wederom volop in het teken van groei en ontwikkeling stond: zo vat ik 2022 samen.

Dat de groei van Melis Logistics heeft doorgezet, zien we onder andere terug in de verdere uitbreiding van de Melis-familie: ondanks de krapte op de arbeidsmarkt hebben we vele zij-instromers op onze Melis Driving Academy opgeleid. Niet alleen voor ons eigen team, maar ook voor andere partijen binnen de logistieke branche.

Binnen SMART Logistics hebben wij de transportwerkzaamheden van Synerlogic aan onze portefeuille toe mogen voegen. Zo konden wij een aantal oud Synerlogic-medewerkers binnen onze Melis-familie verwelkomen.

Als kers op de taart zijn we door Het Financieele Dagblad voor de vijfde keer op rij uitgeroepen tot één van de snelst groeiende bedrijven in regio Oost en de categorie groot. Melis Logistics mag zich daarmee opnieuw een FD Gazelle noemen. Wat ons betreft mogen er nog vele nominaties volgen!

Vanuit Melis Logistics zijn twee collega’s overgestapt naar Truckherstel. Na een tijd gezocht te hebben naar een vervanger voor Johnny – hij gaat eind 2022 met pensioen – is besloten om geen bedrijfsleider aan te trekken maar met een zelfsturend team verder te gaan. De Melis-boom heeft niet alleen een prominente plaats op de poster die onze strategie ‘Op Weg Naar 2024’ visualiseert, maar ook op deze kerstkaart. Want ook in 2023 en in de jaren die daarop volgen, zal de boom verder wortelen binnen onze organisatie. Door met elkaar in gesprek te blijven, willen wij realiseren dat iedereen meegroeit in vakmanschap en gedrag. Want Melis Logistics heeft vele ambities en zal nog vele uitdagingen aangaan.

Trots ben ik op alle resultaten die wij als team behaald hebben. Daarom wil ik mijn collega’s én hun thuisfront bedanken voor de inzet in het afgelopen jaar. Want naast hun tomeloze inzet, is ook de steun van hun partners, ouders en/of kinderen van hele grote waarde!

Vanzelfsprekend zijn ook onze leveranciers en klanten voor ons erg waardevol. Bedankt voor jullie vertrouwen, inzet en het prettige contact.

Tot slot wens ik iedereen hele gezellige feestdagen en een fantastisch 2023! Geniet met elkaar en maak mooie herinneringen!

Marwin Melis, december 2022

Deel dit bericht met vrienden en familie