Melis haalt IFS Logistics certificaat binnen met prachtige score

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiƫnter
Innovatief in transport en logistiek

Melis gaat beslist goed van start dit jaar! Afgelopen maandag werd bekend dat we het IFS Logistics certificaat hebben gehaald. Onze score? Die was maar liefst 96.3%. Een fantastische prestatie van ons hele team, dat iedere dag de mouwen opstroopt om onze kwaliteitsnorm eer aan te doen.

Erkenning op Europees niveau
IFS Logistics is een Europese certificeringsstandaard voor de transport, waarbij de veiligheid van food- en non-food producten voorop staan. Belangrijke punten waarop we zijn getoetst zijn onder andere ons kwaliteits- en productveiligheidsmanagement en de realisatie van onze diensten.

Dubbel en dwars geslaagd
Het rapport prijst Melis voor de betrokkenheid van het management en de goed getrainde werknemers. Het valt de ISACert certification manager op dat het bedrijf haar operations effectief aanpakt en dat de mensen in het bedrijf zich verantwoordelijk voelen voor hun werk. Daarnaast werden ook onze systemen, regelementen en analyses beoordeeld op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Conclusie luidt: we zijn dubbel en dwars geslaagd.

Motivatie komt van binnenuit

Het certificaat is de kroon op ons werk van afgelopen jaar, maar deze erkenning is niet wat ons drijft. Onze motivatie is na bijna honderd jaar nog steeds het leveren en verbeteren van onze kwaliteit in transport. Dat onze onderlinge betrokkenheid en onze consistente prestaties worden opgemerkt, zien wij vooral als een bevestiging van wat wij allang weten: Melis staat als een huis. Gebouwd op vertrouwen, hechte relaties en eerlijke kwaliteit. En het certificaat, daar doen we maar wat graag een lijstje omheen!

Bekijk het certificaat via deze link.

Deel dit bericht met vrienden en familie