Melis Logistics zoekt magazijnmedewerkers

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Ben jij een echt avondmens? Heb je overdag nog een beetje moeite om op gang te komen, maar ben je in de avonduren op je best? Dan is een baan in het warehouse van Melis Logistics op jouw lijf geschreven. Je hebt een verantwoordelijke taak, want jij zorgt ervoor dat onze vrachtwagens volgeladen op pad kunnen. Lijkt dit jou wel wat? Lees dan verder en solliciteer!

Werken in het warehouse

Wanneer je in het magazijn werkt, verveel je je geen moment. Samen met je collega’s voorzie jij de juiste trailers van de juiste vracht, zodat deze op tijd naar hun bestemmingen kunnen vertrekken. Je kunt je ongetwijfeld voorstellen dat het laden een gestroomlijnd proces dient te zijn want zodra er in het magazijn vertraging ontstaat, heeft dit rechtstreeks gevolgen voor het transport van de zending. Je bent dan ook stressbestendig en laat jezelf niet snel gek maken, maar ziet het juist als een mooie uitdaging om alles passend in te laden en de laadklep met een goed gevoel te kunnen sluiten. Je speelt Tetris voor gevorderden en krijgt er nog voor betaald ook!

Nieuwe teamleider Dennis

Een van de waardevolle krachten in ons magazijn, is teamleider Dennis de Haan. Aan het begin van deze maand startte hij bij Melis Logistics waar hij zich met name bezighoudt met het laden van de vracht voor Rittal Nederland en de aansturing van het laad-/losteam. Deze werkzaamheden vinden plaats in het externe warehouse waarover je vorige week hebt kunnen lezen. Dennis is enthousiast. “Het is een hele uitdagende baan. Niet alleen omdat het natuurlijk nog relatief nieuw is, maar vooral omdat het steeds weer passen en meten is om het qua laadmeters voor elkaar te krijgen. Samen met drie collega’s is dat nog iedere dag gelukt, wat een fantastisch gevoel geeft. Ik ben heel tevreden. Melis Logistics is een super prettig bedrijf om te werken.”

Wil jij aan de slag in het warehouse van Melis Logistics of wellicht dat van onze klant(en)? Bekijk dan nu de parttime vacature en reageer!

Deel dit bericht met vrienden en familie