Nieuwe samenwerking met de Rabobank

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Melis Logistics is het nieuwe jaar goed begonnen; afgelopen donderdag 4 januari zette Marwin Melis zijn handtekening onder het financieringsvoorstel dat hij van de Rabobank ontving.

Om meerdere redenen een mijlpaal. Enerzijds doordat deze financiële impuls Melis Logistics in staat stelt om de bouw van twee nieuwe bedrijfspanden te realiseren. Aan de Roelofshoeve in Duiven zal Melis een warehouse bouwen, op bedrijventerrein Centerpoort Noord 2 realiseren ze het nieuwe hoofdkantoor en een crossdock-centrum. Hierdoor kan de onderneming naar een hogere versnelling schakelen. Anderzijds een mijlpaal, omdat de samenwerking tussen Melis Logistics en Arjan Terlouw van Finance Solutions, samen met Christian Derksen begeleider bij dit financieringstraject, ‘way back’ gaat. Arjan, destijds werkzaam bij de ABN AMRO, verstrekte ruim 20 jaar geleden de eerste financiering aan Melis Logistics.


Marwin: “Ik ben blij verrast zaken te doen met de Rabobank. Edwin Boekhorst (Directeur Bedrijven bij Rabobank) belde me op een dinsdagavond op. Aanleiding was een post die ik op LinkedIn geplaatst had. Edwin, Sam Enzerink en Koen Ondersteijn hebben erg voortvarend en snel gehandeld. Drie dagen later ontving ik een voorstel. En met dit voorstel wisten zij het verschil te maken. Het is voor mij dusdanig interessant, dat Rabobank hiermee de nieuwe huisbankier van Melis Logistics is geworden. Ik ben erg blij met deze lange termijn-samenwerking.”

Over de panden is hieronder meer te lezen: 

Foto: V.l.n.r.: Arjan Terlouw, Marwin Melis, Sam Enzerink en Edwin Boekhorst

Deel dit bericht met vrienden en familie