Primeur in Gelderland: Melis Logistics ontvangt eerste Volvo FL Electric met 6 batterijen

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Melis Logistics  heeft de primeur in Gelderland met de eerst geleverde Volvo FL Electric, voorzien van maar liefst 6 batterijen. Deze krachtige elektrische vrachtwagen, geleverd door Harbers Trucks, heeft een indrukwekkende batterijcapaciteit van 565 kWh, wat resulteert in een bereik van 450 kilometer op een enkele lading.

Het partnerschap tussen Harbers Trucks en Melis Logistics gaat al ruim 20 jaar terug, vergelijkbaar met de sterke band tussen Dachser en Melis Logistics. Deze nieuwe Volvo FL Electric is uitgerust met een innovatieve laadbak, voorzien van een vloeistofdichte vloer die bestendig is voor de toekomstige ADR-richtlijnen. Met trots kondigen we aan dat de nieuwste toevoeging aan de vloot van Melis Logistics onze vijfde elektrische auto is. Dit markeert een betekenisvolle stap richting een groenere toekomst voor transport. Ook hebben we nog vier elektrische auto’s in bestelling staan. Met deze baanbrekende stap zetten we een belangrijke mijlpaal in de transitie naar duurzamere transportoplossingen en benadrukken we het voortdurende streven van Melis Logistics naar innovatie en milieuvriendelijkheid in de transportsector.

Ben je geïnteresseerd in het verduurzamen van jouw transportactiviteiten? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We staan klaar om jouw bedrijf te ondersteunen op weg naar een schonere en duurzamere toekomst.

Deel dit bericht met vrienden en familie