Wederom het IFS-certificaat binnengesleept!

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

De maatregelen die wij nemen om de kwaliteit en veiligheid van voedsel te waarborgen zijn weer getoetst. Dit wordt gedaan op basis van de international food standard (IFS). Deze standaard is voornamelijk gericht op toeleveranciers van de detailhandel in de voedingsmiddelenindustrie.

Wat houdt het IFS-certificaat in?

De toetsing bestaat uit een strenge checklist waaraan je moet voldoen. Een inspecteur komt langs om te controleren op deze punten. Als je slaagt voor de controle dan krijg je het certificaat. Deze controle vindt jaarlijks plaats.

Met vlag en wimpel geslaagd!

Uiteraard zijn we weer geslaagd. Ondertussen zijn we al sinds 2016 in het bezit van het IFS-certificaat. Je kunt ons dan ook zeker een expert noemen op het gebied van logistieke dienstverlening met betrekking tot voedsel.

Het certificaat geeft aan dat we de risico’s van logistieke dienstverlening met betrekking tot voedselveiligheid zoveel mogelijk beperken. Hiermee laten we het wederom zien; Melis Logistics levert kwaliteit.

IFS-procedures en -voorschriften bijhouden

Om ervoor te zorgen dat onze medewerkers op de hoogte zijn van alle procedures en voorschriften hebben we een E-learning ontwikkeld. Deze E-learning wordt jaarlijks gevolgd zodat de kennis bij chauffeurs paraat blijft. 

Deel dit bericht met vrienden en familie