Bevoorraden in de Betuwe: Melis begroet Lidl Tiel!

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Al ruim drie jaar rijden de Melis chauffeurs met veel precisie én plezier voor de Lidl in Weert. Met meerdere auto’s wordt er dag in, dag uit voor gezorgd dat de supermarkt bevoorraad blijft en het veelzijdige assortiment tijdig de schappen bereikt. Onlangs is de fijne samenwerking met het van oorsprong Duitse concern uitgebreid, door vanaf 1 november jongstleden ook de Lidl in Tiel te bedienen. 

Melis Logistics draagt graag bij aan Lidl’s hoogste kwaliteit
Je kunt tegenwoordig bíjna geen radio of televisie inschakelen zonder de slogan van Lidl te horen. ‘De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs’ is een vertaling van de scherp geprijsde, maar kwalitatief hoogstaande producten van de discountsupermarkt. Als het om onze dienstverlening gaat, sluiten wij ons graag aan bij het kwaliteitsniveau van deze mooie visie.

Net als de Lidl, streeft het team van Melis Logistics namelijk ook – in iedere situatie – naar het hoogst haalbare resultaat. De chauffeurs zetten hun wagens pas stil wanneer alle klanten naar volledige tevredenheid bediend zijn en de allerlaatste puntjes op de ‘i’ zijn gezet. Het leveren van uitmuntende kwaliteit en dito service zien wij dan ook niet als een streven, maar is voor ons een vanzelfsprekendheid en loopt als een rode draad door de bedrijfsvisie. Mede door deze mentaliteit groeiden wij in de afgelopen jaren uit van een transportbedrijf tot een volledig logistiek dienstverlener. Wat de klant wenst, kan bij Melis geregeld worden.

Word jij binnenkort verantwoordelijk voor de winkelbevoorrading van de Lidl in Tiel?
Herken jij je in deze klant- en kwaliteitsgerichte visie, heb jij ervaring in de winkelbevoorrading en sta jij te trappelen om ook een logistiek steentje bij te dragen? Dat komt goed uit! Nu de dagelijkse ritten voor de Lidl in Tiel aan onze planning zijn toegevoegd, is een uitbreiding van het huidige chauffeursbestand natuurlijk essentieel om alles te kunnen bijbenen. En daar hebben wij jóu voor nodig!

Wil jij werken bij een hecht familiebedrijf en zie jij het distributie- en koeltransport voor de Lidl in Tiel wel zitten? Bekijk hier de vacature en reageer direct!

Deel dit bericht met vrienden en familie