Melis Logistics stoft het imago van de transportbranche af

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Bij de grote metamorfose van Melis Transport naar Melis Logistics hoort natuurlijk splinternieuw beeldmateriaal. Het realiseren van deze beelden gebeurde afgelopen zaterdag, waar onze waardevolle mensen én krachtige machines zich verzamelden op de truckersparking in Duiven.

Een nieuwe ‘look and feel’ voor ons transportbedrijf
Sinds Melis Transport afgelopen lente werd omgedoopt tot Melis Logistics, is er een spoor van veranderingen en uitbreidingen in gang gezet. Zo is de oude huisstijl in een nieuw jasje gestoken, krijgen de vrachtwagens één voor één een facelift en hebben we zelfs een interne rijschool opgezet waar begin 2018 de eerste meters gereden worden. De grootste verandering van het jaar is natuurlijk het nieuwe pand, waar Melis Logistics 2.0 eind dit jaar écht alle remmen losgooit. Al deze gave ontwikkelingen vragen natuurlijk om ondersteunend, nieuw beeldmateriaal, waar onze veelzijdigheid goed uit de visuele verf komt. Zo gezegd, zo gedaan!

Melis’ modellen: van alle markten thuis
Het Melis wagenpark werd gewassen, gedroogd en met militaire precisie naar de hagelnieuwe truckersparking in Duiven geloodst om daar het rood-gele legioen op beeld vast te leggen. Het opstellen van de tientallen wagens vroeg om een strakke regie, maar wederom bewezen de chauffeurs over uitmuntende parkeerskills te beschikken en werd het decor binnen no-time gevuld. De herfstige kou werd vakkundig getrotseerd, de drone liet zich niet vangen door de wind en onze professionals bleken rasechte fotomodellen in de dop. Er is in een paar uur tijd veel foto- én videomateriaal geschoten waarmee de 2.0 versie van ons familiebedrijf op een prachtige wijze weergegeven wordt. Met de nieuwe, flitsende beelden stoft Melis tegelijkertijd het toch wat behoudende imago van de transportbranche af, want zo uniek zag je het niet eerder.

Op dit moment wordt er achter de schermen hard gewerkt aan de montage van onze nieuwe brandmovie, welke begin 2018 gelanceerd wordt. Nieuwsgierig? We geven graag een kleine teaser. Kijk en geniet…

Deel dit bericht met vrienden en familie