De Melis familie verwelkomt Hilje

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiƫnter
Innovatief in transport en logistiek

Melis Logistics krijgt versterking! Wij werken elke dag hard om bij onze klanten een lach op het gezicht te toveren. De kar wordt getrokken door een fijn team van professionele mensen. Wij verwelkomen Hilje Makkinga binnen dit team. Hilje gaat aan de slag als medewerker Customer Service.

De 41-jarige Sallandse is een vrolijke, avontuurlijke en energieke kracht. Ze rijdt motor, is liefhebber van heel veel internationale keukens en onderneemt graag leuke dingen met haar familie. Voordat Hilje bij de Melis familie kwam werkte ze als Customer Service medewerker bij een producent en leverancier in diervoeding. Haar ervaring en klantvriendelijkheid zet zij graag in binnen ons bedrijf.

Het bedrijf Melis is enorm gegroeid. Als logistiek dienstverlener regelen wij alles van A tot Z. We hebben inmiddels een groots portfolio opgebouwd, waarin de meest uiteenlopende, mooie  klanten staan. Onze medewerkers zijn gepassioneerd en gedreven. Wij verwachten dat Hilje met net zoveel  passie haar functie zal bekleden. Wij wensen haar veel plezier en succes.   

Ook aan de slag bij Melis Logistics?

Pas jij net als Hilje ook in onze familie? Neem dan gerust contact met ons op. De openstaande vacatures vind je op www.werkenbijmelis.nl.

Deel dit bericht met vrienden en familie