Eerste groene Melis truck: 100% elektrisch

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Deze Melis-rode truck is eigenlijk groen. Naast de 3 meeneemheftrucks beschikt Melis Logistics nu ook over een elektrische truck, de Volvo FM 4x2T Electric.

De eerste Volvo FM 4x2T Electric van Melis Logistics

Volvo 100% elektrisch
Wat is de energietransitie als de transportwereld niet meedoet? Bij Melis Logistics lopen we voorop en kijken we graag vooruit. Met deze elektrische Volvo maken we ook een statement en geven we het goede voorbeeld. Zoals we ook eerder deden met onze meeneemheftrucks.
Met een ‘volle tank’ rijdt deze Volvo FM Electric maar liefst ongeveer 300 km. Dat is van Melis Logistics in Duiven via Den Bosch naar Rotterdam en terug maar dan zonder CO2 uitstoot en een stuk stiller.

Voor onze chauffeurs willen we natuurlijk ook het beste en daarom heeft deze Volvo flink wat opbergruimte en ruimte om te ontspannen. Ook de ergonomische instrumenten en bediening maken het comfortabel om in te rijden.
De zogenaamde Active Grip Control zorgt voor beter remgedrag, snellere acceleratie op gladde ondergrond en kleinere kans op scharen en overstuur. Kortom een nóg veiliger weggebruiker.
Alsof dat nog niet genoeg is is deze truck uitgevoerd met antisliptreden en ergonomische handgrepen ter verbetering van het veelvuldig in- en uitstappen.

Een mooi initiatief, al zeggen we het zelf, dus… wie volgt?

Deel dit bericht met vrienden en familie