Heel Arnhem naar De Kuip

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Nog even en dan is het eindelijk zover: zondag 30 april gaat heel Arnhem naar De Kuip in Rotterdam, om daar live getuige te zijn van de KNVB Bekerfinale tussen Vitesse en AZ. De aftrap is om zes uur, dus rond half acht zal bekend zijn of Vitesse de eerste beker uit de clubhistorie heeft weten te bemachtigen.

In de stemming
Het was u misschien reeds opgevallen: al de hele maand staat er bij de John Frostbrug een billboard dat aftelt naar de bekerfinale. Hiermee kon de voorpret al op tijd beginnen! De poster in Arnhem is ontworpen door supporters van Vitesse die hen net zo’n warm hart toedragen als wij bij Melis Transport. Behalve het billboard zijn er duizenden posters op A2 formaat gedrukt en beschikbaar gesteld voor Vitesse-supporters. Het eerste zeefdrukexemplaar van de poster werd uitgereikt aan Guram Kashia, de aanvoerder van Vitesse, die tevens op de poster is afgebeeld.

Trouwe supporters
Melis Transport mist geen wedstrijd van Vitesse en is al jaren lid van skybox club 1892 . Om extra steun te betuigen aan Vitesse, hebben we de posteractie mede gesponsord. We zullen als trouwe supporters zelf ook afreizen naar De Kuip. Dit doen we samen met een grote groep relaties, omdat we sterk geloven in de kracht van verbinding. Naast hard werken, is het ook belangrijk om plezier te maken. Om samen dingen mee te maken en met elkaar te delen. Zo ontstaan herinneringen om te koesteren en kan het vertrouwen en de hechte band groeien. Op basis hiervan kunnen we vervolgens weer hard aan het werk samen!

Melis Transport wenst alle spelers van Vitesse veel succes en hoopt op een mooie, memorabele wedstrijd waarna de beker mee mag naar Arnhem!

Deel dit bericht met vrienden en familie