Marlux kiest voor Melis’ kooiapen

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Zo trots als we bij Melis zijn op onze huidige klanten, zo trots zijn we ook als we een nieuwe klant mogen verwelkomen. Vorige week zijn we een nieuwe samenwerking aangegaan met Marlux, een bijzonder bedrijf in het tuinsegment. Een bedrijf met historie, dat net als Melis inzet op innovatie en kwaliteit.

Kennismaken met Marlux
Marlux is een producent van terrastegels, klinkers en tuinafwerking met meer dan 100 jaar ervaring. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in het Belgische Tessenderlo. Van daaruit levert Marlux producten aan diverse klanten in Nederland. Marlux heeft voorheen de goederen met een kraanauto geleverd, maar deze zal op ander werk ingezet gaan worden. Vandaar dat het bedrijf zocht naar alternatieven voor het laden van hun producten. Denk er maar eens over na: de terrastegels en klinkers waar we dagelijks overheen lopen, hoe worden die zo efficiënt mogelijk getransporteerd? Dat is waar wij in beeld komen!

Groeien met kooiapen
Al jaren specialiseren we ons bij Melis in kooiaap transport. Zo heeft ook Marlux ons benaderd om het laden en lossen van de dagelijkse transporten tussen België en Nederland te verzorgen. Onze heftrucks zijn echte krachtpatsers en daarmee de ideale vervanger voor bijvoorbeeld de kraanauto. Marlux kan het zware werk dus met een gerust hart aan onze kooiapen overlaten. We zullen in Tessenderlo rond de drie transporten per dag gaan laden voor verschillende Nederlandse groothandels. Met deze samenwerking breiden we ons kooiaap transport verder uit. Een nieuwe waardevolle relatie, daar doen we het bij Melis voor! We kijken ernaar uit om samen met deze partij kwaliteit te leveren.

Benieuwd naar wat onze kooiapen kunnen? Neem dan eens een kijkje op onze dienstenpagina!

Deel dit bericht met vrienden en familie