Marwin Melis te gast bij BNR Groeihelden: Logistieke Hardlopers.

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

De logistieke sector: prachtig om in te werken, maar ook heel hard aanpoten om successen te behalen. Dienstverleners binnen de transport- en logistiekwereld hebben te maken met lage marges in een hoogconjunctuur. Marwin Melis was samen met TransHeroes-CEO Edwin Asveld te gast bij radioprogramma BNR Groeihelden om te vertellen hoe Melis Logistics en TransHeroes het voor elkaar krijgen om, ondanks de moeilijkheden binnen de sector, toch flink te kunnen plussen.

Luister het fragment hier:

De succesfactoren

Tijdens de uitzending wordt er gesproken over hoe beide heren zich inzetten om de klant aan hun bedrijven te binden, hoe uitdagingen worden omgezet in mogelijkheden en op welke manier zij zich onderscheiden ten opzichte van de concurrentie. Daar waar andere transport- en logistiekbedrijven online nog niet zo zichtbaar zijn, duiken Melis en TransHeroes er bovenop. De beleving van de klant en de beleving van de mensen die het bedrijf maken: dat zijn de meningen die er toe doen om een goede dienstverlening aan te kunnen bieden.

Weten wat Melis Logistics voor jou kan betekenen?

Wij zijn niet zomaar een transportbedrijf. Indien je op zoek bent naar betrouwbaar en flexibel transport en vele jaren ervaring, dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij verleggen samen met ons hele team grenzen. Zowel in binnen- en buitenland zijn wij breed inzetbaar. Wij leggen de lat voor onszelf graag torenhoog en zorgen dat geen uitdaging te groot is door de kennis van onze professionals én onze IT-systemen continu te blijven updaten. De markt groeit en verandert enorm snel, dus wij volgen dit tempo op de voet. Van complete vrachten tot stukgoed: met internationaal transport van Melis Logistics bereikt alles zijn bestemming. Kijk hier wat we voor jou kunnen betekenen.

Deel dit bericht met vrienden en familie