Melis Driving Academy feliciteert vier nieuwe CE-chauffeurs

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

De Melis Driving Academy is in volle vaart! Afgelopen week behaalden maar liefst vier aankomend chauffeurs hun CE-rijbewijs. Het is maar goed dat we niet voor iedere succesvol examen bubbels opentrekken, want dan kon er geen vrachtwagen meer op pad.

Melis Driving Academy goed voor 17 rijbewijzen

Vanwege de grote aanwas van nieuwe chauffeurs lijkt de start van de Melis Driving Academy al eeuwen geleden. Echter zijn de eerste lessen ‘pas’ negen maanden geleden, afgelopen januari, gereden. Inmiddels zijn er al heel wat bak- en vrachtwagenrijbewijzen behaald (maar liefst 7 keer C en 10 keer CE!) en dromen vervuld. Dit zijn niet alleen chauffeurs die sindsdien voor Melis Logistics rijden, maar ook externe kandidaten welke elders werken. De Melis Driving Academy biedt mogelijkheden met én zonder bijgesloten arbeidsovereenkomst, voor kandidaten van jong tot oud. Wij vinden namelijk dat iedereen met de motivatie en het enthousiasme om chauffeur te worden, een kans verdient.

CE-rijbewijs

Vorige week ging de vlag uit voor Mohammad, Niels, Wilbert en Max. Zij wisten het felbegeerde papiertje voor de trekker-/opleggercombinatie te bemachtigen en gaan nu voor Melis Logistics op pad. Het verhaal van Max heb je misschien onlangs al wel voorbij zien komen. Een ruime maand geleden behaalde hij al zijn C-rijbewijs, eveneens via de Melis Driving Academy, en nu voegt hij daar dus de ‘E’ aan toe! Opnieuw een jongensdroom die uitkomt. Wij zijn natuurlijk enorm trots op deze drie nieuwe chauffeurs en al hun voorgangers, en ontzettend tevreden over het tot op heden behaalde resultaat. Hiervan hadden wíj een jaar geleden niet durven dromen.

Wil jij ook jouw C- of CE-rijbewijs behalen via de Melis Driving Academy? Vul dan hier jouw sollicitatie in en rijd Mohammad, Niels, Wilbert en Max achterna! Heb jij jouw vrachtwagenrijbewijs al? Dan verwelkomen wij je uiteraard met open armen. Bekijk hier de actuele vacatures en kom ook bij Melis Logistics werken!

Deel dit bericht met vrienden en familie