Melis Driving Academy verwelkomt nieuwe groep in september

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

25. Zoveel kandidaten hebben tot op heden de Melis Driving Academy doorlopen en hun C of CE-rijbewijs behaald. Toen wij een half jaar geleden met dit unieke initiatief begonnen, hadden wij niet durven dromen dat dit zo goed zou uitpakken. We hoopten het wel, maar de tijd zou het gaan leren. En dat deed het. In september start de nieuwe opleidingsgroep, wil jij hier onderdeel van uitmaken en ook jouw rijbewijs halen? Lees dan snel verder!

Rijbewijs voor bakwagen en trekker/oplegger

Of je nu een beginnende bestuurder bent of al jaren op een bakwagen rijdt; de Melis Driving Academy heeft alles in huis om jou zowel van een C- als CE-rijbewijs inclusief code 95 te voorzien. Zo was er Bas Kist, onze jongste chauffeur, die vlak na het behalen van zijn autorijbewijs (B) een sprintje trok en inmiddels alweer een tijd rondrijdt op de trekker/opleggercombinatie. Als jij jouw chauffeursdroom wil verwezenlijken, maar hier zelf geen middelen voor hebt, dan reiken wij heel graag de helpende hand met het opleidingstraject. En dat niet alleen; je wordt volledig klaargestoomd voor een baan bij Melis Logistics, dus je kunt na het behalen van het felbegeerde papiertje jouw opgedane kennis direct in de praktijk uitoefenen.

Melis Logistics leidt jouw medewerker op

De rijschool biedt niet alleen mogelijkheden voor toekomstige chauffeurs die het team van Melis Logistics komen versterken. Ook wanneer jij elders in dienst bent (of komt), kun je deelnemen aan het opleidingstraject. Met de Melis Driving Academy haal je binnen een afzienbare tijd jouw C- of CE-rijbewijs, waarna je als vrachtwagenchauffeur aan de slag gaat bij je huidige (of toekomstige) werkgever. De voordelen? Een korte doorlooptijd, persoonlijke begeleiding en flexibele mogelijkheden zodat jij in de cabine stapt wanneer het jou uitkomt. En je werkgever? Die heeft ineens een volwaardige, opgeleide chauffeur in dienst. Lees hier meer over deze mogelijkheid.

Melis Driving Academy zoekt enthousiaste rijinstructeur

Nu de groepen groter worden en de lijst met kandidaten serieuze, maar schitterende aantallen kent, zoeken wij versterking. Werk jij, of heb jij gewerkt, als C/CE rijinstructeur en zoek je een nieuwe uitdaging? Vind jij het een uitdaging om onze ambitieuze groep leerlingen op gestructureerde wijze op te leiden voor hun C- en CE-rijbewijs? Dan hebben wij dé baan voor je! Bekijk hier de vacature en solliciteer direct!

Wil jij jouw C/CE rijbewijs halen via de Melis Driving Academy? Vul dan hier het sollicitatieformulier in en start in september met het realiseren van jouw droom. Alle remmen los!

Deel dit bericht met vrienden en familie