Melis Logistics neemt stukgoedactiviteiten over van Wigman Transport

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Bij Melis staan we nooit stil en grijpen we iedere kans aan om te blijven groeien en ontwikkelen. Daarom hebben we per 1 juli 2018 de stukgoed transportactiviteiten van Wigman Transport overgenomen.

Nieuwe focus Wigman Transport

Als volle neef van Marwin Melis – Rene’s moeder was de oudere zus van Marwins vader, Adri Melis – zit ook bij Rene Wigman het transport in zijn bloed. Hij runt al jaren Wigman Transport, een veelzijdig transportbedrijf dat zich bezighoudt bezig met zowel nationaal als internationaal transport. Het bedrijf uit Westervoort is echter te klein voor kooiaap transport of huiftransport. Vanaf 1 juli 2018 gaat Wigman Transport zich daarom volledig richten op container transport en geeft zij de stukgoedactiviteiten geheel uit handen. Het transportbedrijf heeft ruime ervaring in containervervoer en heeft er daarom voor gekozen hier de focus op te leggen in de toekomst. Voor Melis betekent het als kooiaap specialist een schaalvergroting op het gebied van huiftransport, wat bijdraagt aan ons doel: vooruit gaan.

Kwaliteit zoals je gewend bent

Uitbreiding vraagt om bewuste keuzes die ondersteunen bij de groei van Melis Logistics. Met de overname van Wigman Transport voegen wij dan ook daad bij woord en breiden wij onze stukgoedactiviteiten verder uit. Wij blijven kwaliteit leveren zoals je van ons gewend bent en zorgen dat de stukgoedactiviteiten geruisloos worden overgenomen van Wigman Transport. De klanten zullen daarom continuïteit en perfecte kwaliteit kunnen blijven verwachten.

Wil je meer informatie over de overname? Of benieuwd naar de mogelijkheden? Laat vooral van je horen, wij gaan graag samen de uitdaging aan!

Deel dit bericht met vrienden en familie