Melis feliciteert Marwin en Margot!

Verkorten van de logistieke keten
Sneller, betrouwbaarder en efficiënter
Innovatief in transport en logistiek

Hoewel zij elkaar al langer kenden, werd volgens betrouwbare bronnen op 24 augustus 2013 na een verhuizing officieel door Marwin en Margot bevestigd dat zij een relatie hadden. Bijna vier jaar nadat deze eerste vonken oversloegen was het dit weekend dan zover: onze Marwin en Margot stapten in Italië in het huwelijksbootje!

Via Dubai, Nijmegen en Barcelona naar Italië
De huwelijksplannen begonnen met een inmiddels beroemd filmpje van Marwin waarin hij zijn liefde voor zijn droomvrouw Margot uitsprak. Marwin was oorspronkelijk van plan om Margot ten huwelijk te vragen op de hoogste toren van Dubai tijdens een romantisch diner. In de wolken als hij was, kon hij echter niet zo lang wachten en vroeg hij Margot in plaats daarvan in de hotellobby ten huwelijk. Hier gingen uiteraard vrijgezellenfeesten aan vooraf: Margot beleefde een geweldige dag in Nijmegen en omgeving, waar zij ook is geboren en opgegroeid. De mannen hielden het iets minder bescheiden: zij maakten een fantastisch weekend mee in Barcelona.

Samen sterk
Bij Melis houden we van een goede balans tussen plezier maken en hard werken en dat zien we ook bij Marwin en Margot. Ze genieten van vakanties, stappen en uit eten gaan en houden daarbij van een goed glas wijn. Daarnaast zijn ze enorm hard aan het werk geweest om het familiebedrijf Melis voort te zetten en uit te breiden. Het ondernemersbloed kruipt immers waar het niet gaan kan. Zo hebben zij ook nog een bedrijf overgenomen en uitgebreid onder de naam Truckherstel. Marwin en Margot hebben zich tevens vanuit een heel ander perspectief op de toekomst gericht: als kers op hun relatie werden zij vader en moeder van twee prachtige kinderen. In 2015 werd Mads geboren en in 2016 volgde Loïs. Wij wensen dit trotse en stralende gezin alle geluk voor de toekomst!

Wilt u Marwin en Margot ook feliciteren? Stuur dan een mailtje naar info@melistransport.nl en wij zorgen ervoor dat uw felicitatie bij hen terecht komt!

Deel dit bericht met vrienden en familie